arkadaşlar 2 hafta boyunca lys ye girecek tüm arkadaşlara başarılar. Ben de o kişilerden biriyim. Tüm motorcu kardeşlerin iyi dileklerini dualarını bekliyorum.
lastiklere berbat diyosunuzda ben dün ilk defa motorla trafiğe çıktım yani çıkmak zorunda kaldım,aşırı şekilde yağmur yağıyodu ne kayma oldu ne bişey.düşük hızla gidiyodum acaba ondan mı kaymadı.
10 km hızla falan mı gittin adaşvalla benim lastikler daha kalkışta bile yanlamıştı valla. ama bi sıradışı bişiler olmalı. sanırım yağ bulaştı lastiğe. ıslak zeminde o kadar kötü olacağına inanmak istemiyorum bende
![]()
Valla arada bi bakıyodum 40 50 de gidiyodu motor.akşama doğru göstergeyi kurcaladım max sürat 107 falan yazıyodu.heralde motoru toplayan deyyuslar denemek için bastı
Böyle bişeyin gelmesi mümkün olmayabilir serkan bey fabrikasyon degil kişisel tasarım galiba :silent:
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------
Kırmızıda çok yakışıklıymış hayırlı olsun :rendeer:
getirebilirseniz ilk alıcılarından olurumEvet doğru biliyorum. Ancak bu parçalar neden gelmesin?
Erhan ustaya denemede söyledim fazla gaz verme diye ustada dinledi sagolsun 56 yı geçmemişöyle olmuşturbi deniyek ahmet usta şunu
kaktıra kaktıra basmışlardır sanayi içinde
hacı eski kasayı ben denedim baya bi onda elim kolum uyuşuyordu. koltuk kıcımın altında titriyor depo kısmı titriyordu.
benim motora binince anlıyorsun.
sana ben bişi diyeyim 12 yeni kasaları türkiyede montajlamışlar. eski kasadaki şaseyi ayırıp geri kalan yeni kasa parcaları sipariş etmişler. anladın durumu
ben bunu bayiden duyunca 12 model almaktan vazgeçmiştim.
sen benim motora binince anlarsın sabri =)
bizim burda eski kasa sahibi bi abimizle motorları değiştik eski kasayla yeni kasa arasında 2 gömlek fark diyen eski kasa sahibi abimizdi.
aynı şeyi bende söyledim.
okanın motor dediğim gibi işte,
Vergi işlerini nasıl yapcam 6 aylığı 2 hafta sonraya geliyo 2 hafta bekletsek plakayı falan yırtarmıyım
hacı eski kasayı ben denedim baya bi onda elim kolum uyuşuyordu. koltuk kıcımın altında titriyor depo kısmı titriyordu.
sana ben bişi diyeyim 12 yeni kasaları türkiyede montajlamışlar. eski kasadaki şaseyi ayırıp geri kalan yeni kasa parcaları sipariş etmişler. anladın durumu
bizim burda eski kasa sahibi bi abimizle motorları değiştik eski kasayla yeni kasa arasında 2 gömlek fark diyen eski kasa sahibi abimizdi.
60 sayfa var onları hemen atamam parça parça ancak her gün 20 şer sayfauygunmudur ?
Şasi deyince duyanda sancak 250 cc motora 600 şasisi takmislar1.si sasilerde fark yok , olsaydi eski kasa uymazdi ki sen diosn eski kasa takmslar .. 2.si bu motorlar 2012 cikisli ztn saside yazan uretm tarihi neyse o , sonradan m9ntaj fln hikaye .. daha 3 5 parca siparis edemeyen tvs komple motor siparis edecek , gulerim buna .. titresime gelecek olursak , sabriye katiliyorum sadece artci peglerinde titresim azalmis ama 2012 de neyse 2013tede titresim o .. eski kasada ztn abes bi titresim yoktuki , yeni kasada olsun.. kimse yogurdum eksi demez tabi ama durum bu
kimse titresim azaldi eski kasa titresim makinasi yeni kasa konfor makinasi gibi komik yorumlar yqpmasn makinalar ortada , teknik bilgiler ortada deneyenler ortada ..
![]()
ercan, içinden çıkan kullanma klavuzundan mı bahsediyorsun? yoksa ayrı bir kitapçık mı var bizim bilmediğimiz?
ya Enes bir tane yorumunuda beğenmeyeyim yau:queen:
temmuzda kayıt edersen motoru sadece 2. 6 aylık vergiyi vericeksin 49,5 lira ama şimdi kayıt edersen binmedigin 6 ayın vergisinide alıcaklar 99 lira vergi ödeyeceksin sabır edersen bir depo kârın olacakbende aynı şekil temmuzu bekliyorum
![]()
Merhaba arkadaşlar bugün ön arka dişli orignli zincir ve arka fren balatası sipariş vermiştim onları taktırdım mis gibi oldu. Bu arada bi abim motorunu çantasız sattığından elinde kalan çanta demirini satıyor lazım olan varsa haberleşiriz kenarları oval olandan köşeli değil ve 1 2 ay kullanıldı çiziksiz.
abi hayırlı olsun bey motoda yok muydu yoksa servisi bıraktı mı(birkaç kişiden bıraktığını duydum)
temmuzun 1ine kadar plaka sigorta yaptırmayacam heralde demi ?
şuana kadar 3 kere motoru trafikte kullandım 3ündede yağmurluydu.gidon turu banada az geldi ama yağmurlu havada dik şekilde viraj aldım rahat dönüyor.kuru havada biraz yattığımızı düşünürsek gidon turu sıkıntılı değil.ama motora baktığımda cidden tok duruyor.