TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar titreşim olayı nasıldır? Almayı düşünüyorum 2012 modelini titreşim kafamı karıştırıyor. Artçı özellikle rahatsız oluyor mu? apacheden sonra cbr 250r a geçmeyi düşünüyorum da yardımcı olur musunuz

yukarıda Tsubasa nikli ali abinin yorumunu okuman yeterli bu soruna cevap bulabilmen için

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------

arabada aldım ben care değil.
ben gecen yaz 3 ayda 5 bin km yaptım. hep uzun yol
araba aldık bi sene de 4 bin km binebildik benzin vergin bakım bana göre değil araba :D
motora lafım yok tvs titreşim olayını da çözdü gibi bu yeni kasayla 5200 olmuş ve yeşil siyah yok arkadaşım alacak arıyor

biz akıllık ettik önceden aldık abi hatta motorlar gelmedn ayırttıydım ben mazallah kalmaz yeşil kendimi daglara taşlara vururdum :mrgreen:

haytt laf yok can kardesime :)
bisiklet misiklet dahada olmadi baglarim arkaya baslarim sizi tokatlamaya :)
bu sayede ybr de sizi tokatlamis olur :):):):)

Siz neyin peşindesiniz heee? Amacınız neee? :) Bak kızdırmayın beni bağlarım Selami Abi'min motora sonra alayınızı tokatlarım :queen: :pl:

sbr

arabada aldım ben care değil.
ben gecen yaz 3 ayda 5 bin km yaptım. hep uzun yol
araba aldık bi sene de 4 bin km binebildik benzin vergin bakım bana göre değil araba :D
motora lafım yok tvs titreşim olayını da çözdü gibi bu yeni kasayla 5200 olmuş ve yeşil siyah yok arkadaşım alacak arıyor

tsubasa hevesini kırmak gibi olmasın ama eski kasa ile yeni kasa arasındaki titreşim, artçı pegleri hariç aynı.. ben 2013leri ilk test ettiğimde banada titreşim azalmış gibi gelmişti..ama kullandıkça gördükki aynı..

2012-2013 arası fark yani titreşim konusunda. Yani artçım devamlı olmasa bile muhakkak olucaktır , ayrıca izmirde apache kullanan arkadaşlar benle irtibata geçebilir mi rica etsem

sbr

2 gündür boş vites göstergem sürekli yanıyordu. bugün sürat motor ilyas ustaya götürdüm. müşürün kablosu gevşemiş 2 dakikada halletti.. yenı kasa yeşil apache topluyordu. yanındakine ön dişli kapağını sök dedi.. o'da ben bilmiyorum abi dedi:cherry: bende ver usta tornavidayı sökeyim ben dedim. yok olmaz dedi. adamın prensipleri var heralde. müşteriye iş yaptırmıyor:p

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:18 ----------

bizim gonlumuzde apache var resmi kaldirsam ne fayda tamam kanka kaldimicam yanliz sende motorla cekilmis foto koycan o neymis oyle benzin deposunu cekmissin :):):):)

kanka çekeriz şöyle teker yaparken bi foto, ekleriz kanka:cherry:

Nazilli ye gri-yeşil-kırmızı yeni kasalar geldi bilginize Aydınlılarrr :thumleft:

yeni kasayı şöyle piyasa sürselerdi alt üst olurdu etraf cbr125 in satışlarını %50 etkilerdi.:joker:
g8es.jpg

benimde ön camurlukta küçük bir çizik var . ama fazla belli değil..

---------- Post added at 10:59 ---------- Previous post was at 10:57 ----------

hayırlı olsun =) güle güle kullan resim emre kardeşim =)

akşam eve gidince çekiyim resimleri dün fırsat olmadı

çağatay o motorları sandıktan çıkarken bir görsen gözlerine inanamazsın. hepsi gemiye indirilip bindirilirken oluyor. artık fırlatıp atıyorlarmı napıyorlarsa:cherry:

valla bilmiyorum hal ortada sanki uludağda kayak yapmışlar farla:) fotoları açıklayıcı çekmeye çalıştım umarım yardımcı olabilmişimdir yanlız takarken çift taraflı bantla çok zor oluyor ben sinirden parçayı kırmamak için kendimi zor tuttum:)

benim motoru montajlamak için parçaları sandıktan bi çıkardık depo kapağı ve çevresi bi yere sürtünmüş. adamlar hemen foto çekti evrak tuttu. neredeyse 1 aydır depo ve kapağını bekliyorum istanbuldan. bakalım ne zaman gelir... bugün ''gümrüğe geldi, bekliyor'' dediler ya hayırlısı

tsubasa hevesini kırmak gibi olmasın ama eski kasa ile yeni kasa arasındaki titreşim, artçı pegleri hariç aynı.. ben 2013leri ilk test ettiğimde banada titreşim azalmış gibi gelmişti..ama kullandıkça gördükki aynı..
hacı eski kasayı ben denedim baya bi onda elim kolum uyuşuyordu. koltuk kıcımın altında titriyor depo kısmı titriyordu.
benim motora binince anlıyorsun.
sana ben bişi diyeyim 12 yeni kasaları türkiyede montajlamışlar. eski kasadaki şaseyi ayırıp geri kalan yeni kasa parcaları sipariş etmişler. anladın durumu
ben bunu bayiden duyunca 12 model almaktan vazgeçmiştim.
sen benim motora binince anlarsın sabri =)
bizim burda eski kasa sahibi bi abimizle motorları değiştik eski kasayla yeni kasa arasında 2 gömlek fark diyen eski kasa sahibi abimizdi.
aynı şeyi bende söyledim.
okanın motor dediğim gibi işte,

Bekleyin arkadaşlar. Herşey çok yakında :)

Böyle bişeyin gelmesi mümkün olmayabilir serkan bey fabrikasyon degil kişisel tasarım galiba :silent:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------

Kırmızıda çok yakışıklıymış hayırlı olsun :rendeer:

Böyle bişeyin gelmesi mümkün olmayabilir serkan bey fabrikasyon degil kişisel tasarım galiba :silent:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------

Kırmızıda çok yakışıklıymış hayırlı olsun :rendeer:

yeşili en güzel renk diyolar ama ben beğenmedim fazla renklerle aram yoktur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar