0 km motorun kendini bulması icin ne kadar masraf yapacagını hiç hesap ettin mi sen ?![]()
Hayırlı satışlar kardeşim
0 km motorun kendini bulması icin ne kadar masraf yapacagını hiç hesap ettin mi sen ?![]()
ilaninin reklamini baska yerde yap. değerlendirme dediğin sey 15-20.000 deki motorlara yuksek kmde diyenlere takilmak icin yazdigim bi espri.
Arkadaşlar merhaba,
kuzenime bu gun itibari ile motoru almış durumdayız,
2013 apache'nin yeni fotolarını ve ayrıntılarını yarın sizlerle paylaşırım,
fakat şunu bilin,
2013 TVS APACHE'NİN VİBRASYONU ESKİ MODEL İLE AYNI DEVAM EDİYOR,
TEK FARK GÖRSEL,,,
ALINIK 2. EL TVS APACHE.10.000 KMYI GEÇMEMIŞ OLSUN..SARI RENK HARIÇ DIGER RENKLERI DÜŞÜNÜYORUM.TERCIHEN BEYAZ 2011-2013 ARASI TESEKKURLER
emre bu benim motorum 250cc istediğim için satılık şu an düşünürsen ektralı tertemizdir..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-firsat...2012-hatasiz-tvs-apache-rtr-150-118964225/detay/
Gördüm burak bey bi önceki sayfadada yazdım sizin motorunuzla ilgili düşüncemi![]()
Hocam çok da farklı bir beklenti içersinde değil kimse aslında. hatta o modelle bu fiyatlara göre şuanki satış rakamlarına bile ulaşamazlar.o kadar yazdım kimse kale almadı balansör yok çünkü belki artçı peglerindeki azalmış olabilir şaseden indirmişler sanırım
Hocam çok da farklı bir beklenti içersinde değil kimse aslında. hatta o modelle bu fiyatlara göre şuanki satış rakamlarına bile ulaşamazlar.
yanlış bir pazar stratejisi oldu sanırım
Hayırlı olsun serkan abi oradan geçerken bakarım titreşim olayı aynı ise milleti baya kekledilerArkadaşlar merhaba,
kuzenime bu gun itibari ile motoru almış durumdayız,
2013 apache'nin yeni fotolarını ve ayrıntılarını yarın sizlerle paylaşırım,
fakat şunu bilin,
2013 TVS APACHE'NİN VİBRASYONU ESKİ MODEL İLE AYNI DEVAM EDİYOR,
TEK FARK GÖRSEL,,,
yok kardeşimtrafik ve ilkyardım yok değilmi
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------
birde ilk motorumu alacagım apache bana uyarmı
trafik ve ilkyardım yok değilmi
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------
birde ilk motorumu alacagım apache bana uyarmı
İsotlar satış yetkilisi @SerkanApache atıp tutuyordu buralarda ve tüm forumlarda titreşim artık yok diye gelsin bir konuşalım.Pazar günü test ettim eskiden hiçbir farkı yok.2011'de de aynısını söylemişlerdi.
30 soruluk motor sınavına ve direksiyon sınavına gireceksiniz.
Arkadaşlar zincirim biraz bollaşmış.
4 CM kadar yukarı çıkıyor kibrca bastırınca.
Gerginlik ayarını yapmak kolay mıdır? Nasıl yapabilirim?
Bir sakatlık yaşamıyim de yolda giderken...
10 soru artık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:36 ----------
Sorumun cevabını buldum bir Hindu kardeşimizden