TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

enes Yusuf ile nihattan bir haber varmı onlar geliyomu

nerde ve saat kaçta buluşcaz

etkinlik kaçta başlıyor

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
enes Yusuf ile nihattan bir haber varmı onlar geliyomu

nerde ve saat kaçta buluşcaz

etkinlik kaçta başlıyor

Abi bilmıyorum bişey demediler ama haberleri var geliyolarsa buyursunlar .. Saat 12.30 da Kadıköy Rıhtımda , Eminönü - Kabataş - Karaköy İskelesinde buluşuyoruz .. İsteyen buyursun .. 13.00da etkınlık baslıyo 13.3.0 gibi orda olsak iyidir .. :)

Geçen hafta bana da oldu. 150 160 allah ne verdiyse gidiyordum hemde 1inci viteste. O şerefsiz redüktörün ağzına burnuna, kablonun şerefsize giren yerini birazcık aralayarak oralara verdim WD-40'ı. Ertesi gün düzeldi kendiliğinden. 3-4 gündür normal çalışıyor.

çok sinirim bozuldu wd40ı denicem

2 - 3 gündür binmiyodum motora .. Bugün atladım Göztepe-Kadıköy yaptım nasıl özlemişim .. Apaçi gibi sürdüm valla iyi küfür yemişimdir heralde hala kulaklarım çınlıyo :pl:

O alt redüktör kendiliğinden düzeliyo ya bnm de oluyodu arada :D

inş düzelir fiyatlara baktımda 50 tl civarı düzelmezse yine kaçacak:)

Abi bilmıyorum bişey demediler ama haberleri var geliyolarsa buyursunlar .. Saat 12.30 da Kadıköy Rıhtımda , Eminönü - Kabataş - Karaköy İskelesinde buluşuyoruz .. İsteyen buyursun .. 13.00da etkınlık baslıyo 13.3.0 gibi orda olsak iyidir .. :)

yarin hava boyle güzel olursa zatn kit kanaat buldugum motora binecegim vakti o etkinlikte gecirmem galiba. ama belli de olmaz belki ugrarim.

yusuf öyle uğrarım falan yok adam gibi hepberaber takılırız satmak yok biz nereye sen oraya :cat:

biraz emrivaki oldu ama :p

Ciddi diyorum TR'de apache'nin değeri bilinmiyor. Kendim ybr kullanıyorum ama her zaman objektif olmaya çalışırım. Kendi motorum diye üstün tutupta, kendi motorumu herkesin motorundan da üstün görmek gibi bir düşüncem olmamıştır hiç bir zaman. Bir zamanlar bir tereddüttü içimde yok titreşim bilmem ne almadım, o zamandan bu zamana içimde ukte olarak kaldı. İleride nasip kısmet inşallah alacağım bir apache :)

Çocuk motoru çok güzel yapmış. Tek hoşuma gitmeyen plakalık iptali oldu.

http://www.youtube.com/watch?v=cAzCgABfU24

Ciddi diyorum TR'de apache'nin değeri bilinmiyor. Kendim ybr kullanıyorum ama her zaman objektif olmaya çalışırım. Kendi motorum diye üstün tutupta, kendi motorumu herkesin motorundan da üstün görmek gibi bir düşüncem olmamıştır hiç bir zaman. Bir zamanlar bir tereddüttü içimde yok titreşim bilmem ne almadım, o zamandan bu zamana içimde ukte olarak kaldı. İleride nasip kısmet inşallah alacağım bir apache :)

Çocuk motoru çok güzel yapmış. Tek hoşuma gitmeyen plakalık iptali oldu.

http://www.youtube.com/watch?v=cAzCgABfU24

her yerde yamaha ve honda gibi bir servisi olsa ve parça fiyatları ucuzlasa eminim daha çok yer eder fakat bu son artışla az bişey canlanmıştı onuda öldürecekler

merhaba arkadaşlar yeni kasa apache alıyom bende hayırlısıyla mayıs ilk hafta geliyo isotlarla konustum.

merhaba arkadaşlar yeni kasa apache alıyom bende hayırlısıyla mayıs ilk hafta geliyo isotlarla konustum.

Hayırlı olsun Okan. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :) Hangi renk canavar?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------

Enes, Emre, Sabri abi, Selo dayı :) Hepinize çok teşekkür ederim çok güzel bir gündü benim için. İnşallah hep beraber böyle nice güzel gezilere gitmek nasip olur.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
En son yanlışım yoksa 7 motorduk :) Güzel bi toplantı oldu , Yan tarafta tofaş ve bmw ciler vardı .. Her taraf lastik kokusu ve dumanıyla doluydu güzel showlar izledik :D Ekip tamamdı eksıksız .. :) Bi kaç resimle şenlendirelim ortalığı .. Bu arada emrenin motordaki Tiger Çok güzel ses veriyodu apachesi olan herkese tavsiye ederim gençler ..

m2l5b.jpg

m2l8w.jpg

m2lbr.jpg

m2lcn.jpg

m2ld5.jpg

m2ldw.jpg

m2lf9.jpg

vay amk lastikçiler yaşamış yukarıdaki resimlerde çevirme var o ne köpek falan mı küçük:)

harika geçmiştir eminim,bir de hava kasvetli olmasaydı böyle..
ben de zincir bakımlarını yaptım bugün; yamaha yağ kullandım temizlemek için de gazyağı aldım bir küçük sus şişesi ile süper temizliyor kesinlikle gidip temizleyici falan almayın. 2 tl ye bitiyor o iş. yağ da 20 tl. siz ne kadar yağ sıkıyorsunuz?

bizim motorun farin yanindaki ufak ampuller bunlardan mi yoksa diger gecirmeli olandan mi?

dsc05037g.jpg

dsc05034a.jpg

O Hyundai i20 ne yakıyor öyle, debriyaj balatası sanırım? :D

ne olacak almıştır babasının arabasını yardır mürsel

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------

bizim motorun farin yanindaki ufak ampuller bunlardan mi yoksa diger gecirmeli olandan mi?

http://imageshack.us/a/img825/992/dsc05037g.jpg

http://imageshack.us/a/img703/4488/dsc05034a.jpg

bunlar değil arkası ince olanından bak bendeki bundan

29509571.jpg

harika geçmiştir eminim,bir de hava kasvetli olmasaydı böyle..
ben de zincir bakımlarını yaptım bugün; yamaha yağ kullandım temizlemek için de gazyağı aldım bir küçük sus şişesi ile süper temizliyor kesinlikle gidip temizleyici falan almayın. 2 tl ye bitiyor o iş. yağ da 20 tl. siz ne kadar yağ sıkıyorsunuz?

gaz yağı alıyorum benzinlikten litresi 3 tlye temizlemek için onu kullanıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar