Sayın çocuklar heyecanınızı anlıyorum ilerde paranız olunca daha iyisini güçlüsünü alır değil 150, 250 yaparsınız aslında motosiklet olgun aklı başında insanlar için daha uygun öncelikle youtube deki motosiklet kazalarını kza yapmış motorları sakat kalanları seyretmenizi tavsiye ederim sonra hızlı gitmeyi tekrar düşünün bence. Sonuç olarak TVS apache şehir içinde evden işe işten eve gitmeye ara sırada bir iki geziye gitmeye 90km ile yarayan bir taşıttır ve bunu 125-150 cc lik diğer markalarla hız konusunda karşılaştırmanın hiç anlamı yok bende bu motoru aldım çünkü cbf ve yamaha ya göre daha iyi görünümlü olması ve üzerinde sonradan para ile takılabilen cant şeriti , yan koruma demirleri ,led stoplar, dijital gösterge, far uzun selektör düğmesi gibi ekstralar olması direksiyonu spor olması hoşuma gitti . Cbf alacaktım zinciri oringli değildi ayak marşı yoktu birde tipi moblete benziyor bana öyle geliyor en azından , ybr ise herkezde aynısı var zaten sıradan geldi yani sonuç olarak alt tarafı küçük motor işte bu kadar kıç çalkalamanın anlamı yok. Bir devenin başı hikayesi var ya benimki de o hesap apache devenin başı oluyor o girdi gerisi yani iyi motorlar güçlü motorlar arkadan gelecek benim için ama bu arada güzel tvs apache min tadını çıkarmak istiyorum yavru gibi yatıyor garajda ehliyet yokta