motorla 300-500 km'lik yola çıkan var mı?tecrübeleriniz neler?
100-150km mesafede -olduğu söylenen- titreşim artçıyı çok yorar mı?
sıfır km aldığımız motoru artçı ile 50-100 km getirmek bir sorun yaratır mı?5000 devri geçmeden kullanırsak?
benim gün içinde 250 km yaptığım oldu..bundan çok daha fazlasını uzun yolda yapanlarda var..150km de artçının çokda yorulacağını sanmıyorum. sıfır motora artçı ile binmesen bence biraz daha iyi olur. ama rodaj için herkes bambaşka şeyler söylüyor
yağları değiştirin beyler. az km yapmıcaz:cat:
Sen ne zaman gelmeyi düşünüyorsun istersen beraber gidebiliriz. Ne gibi bir sıkıntı yani onu anlamadim. Kalıperi bilemem ama amortisorun ki zaman alıyor baya ben mondialin kini garantiden değiştirmiştimkaliper keçesi değiştirmek sıkıntılı iş mi ve ya amortisör keçesi? sonuçta eskişehirdeki servisin işçiliğini bilmiyorum. Motora bi sıkıntı çıkarırlar mı?
Sabri abi yarın, bugün derken abant'a gidersiniz yaza da, nasip kısmetse Edirne'deyiz ona göre![]()
selo gelince degis yağını. 550 km kadar yapıcaz
havalar ısınsın kaçarın yok zaten ordayım, mangal yakcan bana:queen:
5 bin devirde pek yorulacağını sanmam. ben ödemiş-şirince-ödemiş yaptım aynı gün içinde 85 km gittim 85 km geldim (eşim motoru pek sevmez) sadece 100 KM üzeri çıktığımda rahatsız oluyordu diğer türlü hiçbir sıkıntı yaşamadım. hee 2,5 aylıkta hamileydi o zaman . yani diyeceğim artçın motosiklet seven biri ise hiçbir rahatsızlık duyacağını sanmam.motorla 300-500 km'lik yola çıkan var mı?tecrübeleriniz neler?
100-150km mesafede -olduğu söylenen- titreşim artçıyı çok yorar mı?
sıfır km aldığımız motoru artçı ile 50-100 km getirmek bir sorun yaratır mı?5000 devri geçmeden kullanırsak?
5 bin devirde pek yorulacağını sanmam. ben ödemiş-şirince-ödemiş yaptım aynı gün içinde 85 km gittim 85 km geldim (eşim motoru pek sevmez) sadece 100 KM üzeri çıktığımda rahatsız oluyordu diğer türlü hiçbir sıkıntı yaşamadım. hee 2,5 aylıkta hamileydi o zaman . yani diyeceğim artçın motosiklet seven biri ise hiçbir rahatsızlık duyacağını sanmam.
Benım keçelerde patlak yokta uzun kullanınca terleme yapıyo biraz düşünüyorum bi ara değştirmeyi .. keçe iş değilde ön takımı dağıtıyolar takmak için zahmetli iş .. hıonda servisine kalırsak zıçtıktanıdık biyerde yaptırırm ..Abanttan önce bi yağ değiştireyim yeter bana ..Şimdilik kafama takılan başka bişey yok .. Amaan öğrencide olsan motor işi parasız olmuyo .. Bişey yok diyosun en ufak bi sıkıntıda maddi zorluk çekiosun .. sonunda satıp Akbille devam edicem o olcak
![]()