TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Selamlar arkadaslar, Kerim ben Gaziantep'ten. Aranıza yeni katıldım. 2012 model sarı bir apachem var. Sıfır aldım bir senedir kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaratmadı ta ki bir kac gün öncesine kadar. Serviside dahil olmak üzere 3 farklı motorcuya gitmeme ragmende bir türlü sorunuma cözüm bulamadım malesef. Siteyi görünce üye oldum ve sizlere danısmak istedim.
Bir senedir zımba gibi olan motorum, 6000 devire kadar gaz yeyip, 6000 devirden, 9000 devire kadar her viteste ölü gibi gaz yiyor. Ve bu durum benim canımı oldukca cok sıkıyor. Bu sorun yüzünden bir haftadır derbeder oldum desem yeridir. Motor artık rüyalarıma girmeye basladı. Bunun nedenini, çözümünü bilen varsa lütfen acilen yardımcı olursa bana cok sevinirim.

Not ; Benzini sadece shell'den alıyorum, buna ragmen bütün benzini bosaltıp baktım tertemiz. Hava filtresini söktüm baktım tertemiz. Son ihtimal sıfır buji aldım taktım yine bisey değişmedi. En önemli konu ise motoruma gözüm gibi bakan biriyim ve sürekli bakım yaparım. en gec 2000 km de yagı değiştiririm. Yağ olarak racing motorlara kullandıkları tam sentetik yağı koyarım.
Yardımcı olacak olan arkadaslara simdiden cok tesekkür ediyorum ve acil cevaplarınızı bekliyorum.
Kazasız, belasız sürüşler diliyorum...

karbüratör diyaframın delik. seervise söyle değiştirsin. birazda işi öğrensinler artık.!! adamlar motoru görmeden arızayı çözüyorlar siz nasıl servissiniz diye seslen azıcık.

Selamlar arkadaslar, Kerim ben Gaziantep'ten. Aranıza yeni katıldım. 2012 model sarı bir apachem var. Sıfır aldım bir senedir kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaratmadı ta ki bir kac gün öncesine kadar. Serviside dahil olmak üzere 3 farklı motorcuya gitmeme ragmende bir türlü sorunuma cözüm bulamadım malesef. Siteyi görünce üye oldum ve sizlere danısmak istedim.
Bir senedir zımba gibi olan motorum, 6000 devire kadar gaz yeyip, 6000 devirden, 9000 devire kadar her viteste ölü gibi gaz yiyor. Ve bu durum benim canımı oldukca cok sıkıyor. Bu sorun yüzünden bir haftadır derbeder oldum desem yeridir. Motor artık rüyalarıma girmeye basladı. Bunun nedenini, çözümünü bilen varsa lütfen acilen yardımcı olursa bana cok sevinirim.

karbratör diyaframı patlamıştır bendede ikikere oldu 40 tl değiştir roket gibi olsun makine :) kazasız sürüşler sıkma canını önemli bişey değildir

TVS Genel Müdürlüktenim. Ancak inanın reklam yapmak için değil, gördüğümüz ne değişiklik varsa sizleri aydınlatmak adına yazdım.

apache satıcısı mısınız bilmiyorum ama tebrikler reklamın nasıl yapılması gerektiğini biliyor ve içi dolu bildirimler yapıyorsunuz elinize sağlık

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:58 ----------

düzgün bakımları yapıldığında 100,000 - 150,000 Km yapan müşterilerimiz çok fazla. Dediğim gibi ama. Düzenli bakımlar yapıldı taktirde...

Selamlar bu motoru haziran temmuz gibi almayı planlıyorum ancak o zaman alırsam 2013 modelnimi almak zorunda olucam yoksa bayilerde 2012 model hala satılırmı?

slm arkadaşlar sizlerden tavsiye almak istiyorum motorumun yağ değişimini ben kendim yapıyorum. yağ değiştirirken yağ filtresinide değiştiriyorum. filtre değiştirmenin asıl yöntemi yeni filtrenin içinede yağ koyarak yerine takılmasıdır. ama bizim apachelerde bu mümkün olmuyo yani yeni filtrenin içine yağ koyup yerine takamıyoruz çünkü filtre hem yan duruyo hemde dışı kağıttan olduğu için takarken yağ geri akıyo. bu sebeple filtreyi kuru takmak zorunda kalıyoruz. peki bu filtre değişimi yaptıktan sonra motoru çalıştırdığımızda filtrede yağ olmadığı ilk bir kaç saniye motora yağ gitmiyo bunu engellemek için bi yöntem varmıdır yada ne kadar zararı olur.

slm arkadaşlar sizlerden tavsiye almak istiyorum motorumun yağ değişimini ben kendim yapıyorum. yağ değiştirirken yağ filtresinide değiştiriyorum. filtre değiştirmenin asıl yöntemi yeni filtrenin içinede yağ koyarak yerine takılmasıdır. ama bizim apachelerde bu mümkün olmuyo yani yeni filtrenin içine yağ koyup yerine takamıyoruz çünkü filtre hem yan duruyo hemde dışı kağıttan olduğu için takarken yağ geri akıyo. bu sebeple filtreyi kuru takmak zorunda kalıyoruz. peki bu filtre değişimi yaptıktan sonra motoru çalıştırdığımızda filtrede yağ olmadığı ilk bir kaç saniye motora yağ gitmiyo bunu engellemek için bi yöntem varmıdır yada ne kadar zararı olur.

ayak marşıyla bir kaç kez bastıktan sonra yağ pompası çalıştığından motora yağ gidermiş

TVS Genel Müdürlüktenim. Ancak inanın reklam yapmak için değil, gördüğümüz ne değişiklik varsa sizleri aydınlatmak adına yazdım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:58 ----------

düzgün bakımları yapıldığında 100,000 - 150,000 Km yapan müşterilerimiz çok fazla. Dediğim gibi ama. Düzenli bakımlar yapıldı taktirde...

peki parça fiyatı verebilmeniz mümkün mü

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
coskun kardesım bısı olmaz o dedıgın olay bı sanıye bıle surmuyor cunku

cvb nız için teşekkür ederim biraz hassas olduğum için kafama takıyorum. ıpone yağ koyuyorum motoruma forumlarda motul de çok övülüyor ikiside fransız malı. ikiside iyi yağ ama motul kullanan arkadaş varsa artıları ve eksilerini söylerse sevinirim.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
hıc bısı olmaz ben petrol ofısı ıle 2006 model ıle 45000 yaptım 2011 model ıle 18000 yapıp sattım motorun canını da alırım yanı tık yok bı ıskonto yapsalar bana ucuncuyu de alabılırım o derece yanıı

gençlik nasılsınız. havalar ısınsın artık geziler başlasın.
bende bandırma yolundayım. iki gündür çalışıyorum gurbette. şimdi ferottayım. yenikapıya 1-30 dk kaldı. eve dönüş yolu çok güzel oluyor. yarın yatııışşş offff..

gez bakalım atilla abi iş bahanesiyle gez:) iki hafta sonra abanta gidiyoruz motoru yetiştirebilirsen aramızda olmanı isteriz abi. motor şart değil artçıda olabilirsin bana şeref duyarım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar