Merhaba arkadaşlar Martın sonuna doğru ilk motorum olan apache'mi alıyorum. 2013 modelde ne gibi yenilikler geldi? bilginiz var mı?
fuarda belli olur değişiklikler..
Merhaba arkadaşlar Martın sonuna doğru ilk motorum olan apache'mi alıyorum. 2013 modelde ne gibi yenilikler geldi? bilginiz var mı?
20bin km diye biliyorumknka diri bir makıneye benziyo..ben sadece farın üstündeki kaplamayı sevmedim.. sen şimdi tokatlarsın bizi bunla
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:54 ----------
bu arada bizim motorlar kaç km garantiliydi?
knka diri bir makıneye benziyo..ben sadece farın üstündeki kaplamayı sevmedim.. sen şimdi tokatlarsın bizi bunla
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:54 ----------
bu arada bizim motorlar kaç km garantiliydi?
arkadaşlar günaydın
En şanssız apache kullanıcısı benim herhalde...
Daha önce serviin 500 bakımında motoruma 10 40 dizel yağı koymuştu yağı değiştirmek için 30 km gitmemiz gerekiyordu. Yağı değiştirdik fakat motor yağ yakmaya başladı.
Bir iki yağ değişimi geçsin filitreyi falan değiştirelim dedik.
Bir hafta sonra kırmızı ışıkta beklerken arkadan kepçe çarpıp kaçtı neyse adamı bulduk emniyete bildirdik hala uğraşıyoruz.
Pazar günü motordan ses gelmeye başladı bir baktım yağ tamamen bitmiş daha değişeli 800 km dahi olmadı motor zaten 3200 km de
Ekzantirik sibop alayı vuruntulu ve şıkırtılı çalışıyor ve 2 zamanlı gibi yağ yakıyor. Neyse ki Bursa bayii ile görüştüm dün itibarıyla yardımcı olacaklar ama önce isotları arayacağım.
Hay ben şansımı....
ben hala şoktayım. Ama servis arkadaş sadece sekmanları yemiştir diğer hasarlar yağsızlıktan dolayı oluyor herhalde yada üretimden bir problem vardı...
zaten yağ eksiltmesinin sebebi segmanların bitmesidir..yağsız kaldığı içinde subaplar falan hasar aldı muhtemelen.. garantiden değişir umarım.. kmde çok az daha yauale:
bozuk allaha şükür![]()
yağ yakması olmuyorda ön dişlinin ordan yağ akıyor mu ben geçenlerde fark ettim onu kapağın altından yağlar akmış hep fabrikadaki hayvanlar nasıl sıktılarsa vidalarda açılmıyor
arkadaşlar 4400 e anlaştım plaka ruhsat sigorta dahil. sıfır sarı apache alacağım. sizce fiyat nasıl?
Arkadaşlar motosikletten şıngırdamalar vardı. 85km üzerine çıktığımda ve yokuş çıkarken bu şıngırdamalar duyuluyordu. Motosikletin hızında'da düşüş var. Şuan motosiklet düz yolda giderken bile bu sesler gelmeye başladı. Rölantide çalışırken bu ses çıkmıyor. Servise gideceğim ama sizce problem ne olabilir?
km:7300
arkadaşlar 4400 e anlaştım plaka ruhsat sigorta dahil. sıfır sarı apache alacağım. sizce fiyat nasıl?
yağ yakması olmuyorda ön dişlinin ordan yağ akıyor mu ben geçenlerde fark ettim onu kapağın altından yağlar akmış hep fabrikadaki hayvanlar nasıl sıktılarsa vidalarda açılmıyor