TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ben yarın arayıp sorucam ne amaçla boyandığını ;) merak ediyorum ne diyecekler..isotlar'ı aradım çünkü sordum beyazı yok tr de..

kırmızı da çok cici duruyor.. daha dogrusu apache ye siyah hariç her renk süper gidiyor.. siyah renk çok sönük kalıyor.. benim fikrim tabi :))

kırmızı da çok cici duruyor.. daha dogrusu apache ye siyah hariç her renk süper gidiyor.. siyah renk çok sönük kalıyor.. benim fikrim tabi :))

yusuf bu arada hayırlı olsun gtr ın ;) kısmetse apacheyi satıp aranıza katılırım bu yaz ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------

zevkler ve renkler tartışılmaz..
ama bence GRi! :queen:

tamam en güzeli gri :)

Havalar açacak.. inşallah soğumaz artık bu kadar ya, bu ne böyle -300 derece :)

sorma ya burası deniz kenarı -10 derece gördük yuh dedim birde küresel ısınma var diyen bilim adamlarını yakalayıp parmak arası terlik şort kısa kollu t-shirtle gezdirmek gerek bu soğukta bakalım aynı şeyi söyleyebilecekler mi:queen:

Bugün evin buralarda bi rtr gördüm adam paket servisçi belli güzelim motor ne hale gelmiş abuk subuk stickerlar yapıştırmış motorun rengi atmış eski model bişeydi heralde 2008 falan,şekli şemalide dağılmış :D kuryeler cok tercih ediyormu bizim makinayı daha dogrusu bu paraları veriyorlarmı kurye veya paket servis çalıştıranlar ?

ben hiç görmedim ama 2008 model olanların olabilir. ikinci el alıp kullanırlar 2000 tl falan zaten

S.A AĞALAR SİZE BİR SORUM OLACAK BU APACHE RTRLERDE ÇATAL AYAKTA RÖLANTİDE TEKERİN 1.VİTESTEYMİŞ GİBİ DÖNMESİ NORMAL Mİ ACİL CEVAP !!!!!!!!!!!!!!!!!

Bugün evin buralarda bi rtr gördüm adam paket servisçi belli güzelim motor ne hale gelmiş abuk subuk stickerlar yapıştırmış motorun rengi atmış eski model bişeydi heralde 2008 falan,şekli şemalide dağılmış :D kuryeler cok tercih ediyormu bizim makinayı daha dogrusu bu paraları veriyorlarmı kurye veya paket servis çalıştıranlar ?
cbf kullanan bile var bursada neden vermesinlerki sonuçta çin malı alıp 1 hafta serviste yatmasındansa 4 bin verip hergün çalışması daha karlı
bursada cbf apache ybr pep activa ve hondanın yeni scooterı kullanıyorlar hep çin malı hiç görmedim

S.A AĞALAR SİZE BİR SORUM OLACAK BU APACHE RTRLERDE ÇATAL AYAKTA RÖLANTİDE TEKERİN 1.VİTESTEYMİŞ GİBİ DÖNMESİ NORMAL Mİ ACİL CEVAP !!!!!!!!!!!!!!!!!

a.s benim ki dönmüyor

kurye baska , paket servis baska, kosedeki pideci tabiki cbf le dagitim yapmaz, ama oyle kuryeler varki adamlar profesyonel, iki motoru var, ikiside japon, eger bi kurye( pideci degil ama) senin kullandigin bir motoru kullaniyorsa bu senin icin iyi haber demektir.

Doğru söylüyorsunuz aslında kaliteli motor alıp uzun süre kullanırlar,çin alıyolar ucuz diye servisten cıkmıyor motor :) ama yazık etmiş motora valla motor acınıcak vaziyetteydi.Bizim apartman görevlisinin bir honda motoru var 98 model falan güzel birşey modelini bilmiyorum yapılı biraz motor hala dipdiri duruyor.Onunla servis yapıyor apartmandakilere ama cokda güzel bakıyor mal değeri bilmekte önemli birşey gerçekten.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Millet Ölmüş yine buralar :) Benım telefona format atmam gerekıyodu giremedim bi kaç gün Nasılsnız naparsınız .. Karı geride bıraktık şu yağmurlarda geçerse hayırlısıyla .. :)

Arkadaşlar Uzun zamandır yazamıyorum biraz renk gelsin istedim. :) 3 5 gündür motor yatıyordu bende biraz hasta olmama rağmen çıkayım biraz turlayayım dedim verdim dağlara kendimi buyurun. . . :)

60329646782557660786489.jpg

39301346782564660785714.jpg

48638146782551994120317.jpg

60281546782554994120066.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar