Bi burası kaldıydı panpa el atmadık :queen::queen:
Yav titresimsiz motordan inip binen icin evet titresimli ama abarti degil.. Ben runnerden sonra gordum titresim oldugunu ciddenyav bosverin hayvan gibi saglam makine, sorunsuz, yakisikli.. Yemisim titresimi.. Korkmadan basip giderim apache ile heryere.. Neyse bosverin bos muhabbet bunlar
Su uzun yol mevzunu ciddiye alalim unutulmaz bi gezi olur
Kasayi 4 senede bi degisiyolar hesaplarima gore, dgismez bu sene..
Cbf yerine elektrkli bisiklet surerim ya.. Ama kesinlikle trafikte olmali, en buyuk hazzim tokatlamak
![]()
oh be Enes, herkes takmış titreşime. Bu motorda titreşim yok denecek kadar az, kaldı ki bahsi edilmez bu kadar.
Bir tek sen bahsetmişsin gezi işinden, hakikaten programlayalım bunu, havaların ısınması ile sezon başladı turu atarızhatta gazeteleri bile ayarlarım, büyük organizasyon
![]()
Çagatay utanmasan, hava sicakligi 26,nem orani %50, 1mayis tatili ve belediye yollari yeni asfaltlamissa gelirim dicen hagelicen tabi 2.yi affetmem
![]()
beyler gezi olursa ortlarda bir yerde beni de sayın kar çamur eğitim sınav olmazsa gelirim![]()
ben şimdi gidelim diye asla söylemedim zaten. şimdi gitseniz motoruma su damlar, kıyamam![]()
Bu arada adım Eray, Bilgisayar yazılım uzmanlığı ve genel koordinatörlük yapıyorum bir bilişim firmasında. İzmit'teyim, yaş 29.
Runneri aldigimdan beri yikamiyom haci gorujmuyo alt takim camurdan artikbugun yagmrda dolastm yine.. İlk zamanlar bnde kiyamiodumda baktm basa cikilmio..
arac bunlar batacak kirlenecek kirilacak bozulack bunun icin varlar.. Bize bisey olnasn
![]()
Ooo ayvalık, yazın planladığım rotanın içinde
Mutlaka herkese uyacak bir plan yaparız, oylarız gün ve yeri.
daha var da şimdiden bilenelim![]()