TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

beyler bizim karbüratörlerin ucal mikuni bs26 nın ana jet ölçüsünü bilen var mı? 12,5 yada 15 olduğunu okudum yabancı bir forumda ama eski kasaların mı 15 yoksa rtr lerin mi anlamadım..?

10-15adet dişi erkek fiş al.. 4 metre kalo al fazla kalın olmasın..izole bant ve basit fsr rolesi al...
ramço 10-15 adet erkek fiş dediğin jak dimi hani araç hopörlörlere takılan jaktan bahsediyorsun galiba
birde role korna almıştım içinden role çıkmıştı o olur galiba 4 tırnaklı role

Beyler bugün için hepinize Teşekkürler :)

ramco, abi sana ve annene de bu güzel ağırlama için ayrica teşekkürler

resimlerde güzel çıkmış :)

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Düşünüyorumda Belkide Şu 2 tekerin bana en büyük kazancı sizin gibi değerli insanları tanımak oldu .. Gerisi 3 5 civata ve metal yığını .. :cat:

gezi süper olmuş istanbulda olup geziye katılmak vardı ev kimin evi bilmiyorum ama baya emek harcanmış ağırlama konusunda helal olsun:)

sbr

ramçodan dönerken benim km saatim 120yi gösteriyorken yanımdan enes süzülüp geçti..işin ilginci enes hiç 120yi geçmediğini söylüyor.. apacheninmi kmsi hatalı runnerınmı?? şimdi aklıma geldi sorayım dedim:cherry:

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
ramçodan dönerken benim km saatim 120yi gösteriyorken yanımdan enes süzülüp geçti..işin ilginci enes hiç 120yi geçmediğini söylüyor.. apacheninmi kmsi hatalı runnerınmı?? şimdi aklıma geldi sorayım dedim:cherry:

Bana kalırsa Runnerin ki hatalıdır hacı .. millete bakıyorum runnerle 140 150 yapıyoruz diyolar .. Ben o kadar yırtıyorum motoru 130dan sonra gitmiyo .. o hızlara bianda ulaşıp kalıyo ''göstergeye göre'' .. O zamanda max 120yle gidiodum baktım , yanından rahatça geçtim eğer sen 120yle gidiyodum diyosan rahat 20 km fark vardı bana kalırsa .. :sunny:

yanlız enes bişey söyliyeyim mi çok tehlikeli motor kullanıyorsun
iki sefer sağımdan geçtin son anda farkettim sağdan vuracaktım sana az kaldı....

ev benim ev ama harcanan bir emek yok.. her zaman bekleriz buyrun gelin...
olur mu abi börek çörek valla süper olmuş istanbulda olmak vardı:)

akıllı yolda benim km 93 gösterirken tabelada 88 gösteriyordu

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
yanlız enes bişey söyliyeyim mi çok tehlikeli motor kullanıyorsun
iki sefer sağımdan geçtin son anda farkettim sağdan vuracaktım sana az kaldı....

Hacı aynayı niye koymuşlar arkandakine bak diye :D Hem merak etme geçemiceğim yere girmem asla .. :) Sen bana tehlikeli kullanıyo diyosan , Bizim konyadaki çocukları görmeliydin :D bi kez artçı oldum apacheli birine , dedim Allah nasip etmesin sana büyük CC makine , yoksa ölür gidersin .. Benmki hiç kalır olsun o kdr :) dikkati elden bırakmayalım yeter ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar