TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
motorcu ıslanmaz.... motorcu üşümez... liste güncelleyin...

AYNEN .. TAtlı su motorcuLarı belli olmaya başLadı :queen: Valla nolursa oLsun ben motorlayım :cat: Sanırım liste bu kadar başka ekleyen olmadığına göre .. Yağmur oLsun olmasın Farketmez önemli olan muhabbet :flower:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------

hava yarın yamurlu gözüküyor... yağarsa ben arabayla gelirim... isteyenler motorları ikea da alt kata bırakır arabayla ramazana gideriz..

abi beni gene o şhelin ordan alırsın dimi 9:10da orda olurum? belki bende arayla gelirim herşeyim bugün ıslandı kurursa motorla gelirim kurumassa arabayla gelirim

Keşke Apache topiği olarak değilde Dacia Logan Topiği olarak düzenleseydik organizasyonu :queen: baksana durum öyle gösterio :p

yavrum kostümüm berbat vaziyette görmüyonmu perdelere asmışım kurusun diye:)kostümsüz sahne alamam:wiinkk:

ataşehir çetesinden birtek sbr mi var

beyler beni de ekleyin listeye, yarın ki başka plan iptal gibi.. 1 de işim var en azından o saate kadar sizinleyim.

bu arada bildiğim kadarıyla selo, sbr ve ben yakın muhitlerdeyiz.

isterseniz 9:10 gibi belediye önünde buluşup gidelim ikea ya?

sbr

ataşehir çetesi 09.10 da belediye önünde buluşalım okeymidir? geri dönüş yapın.

aynen 09,10 da

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------

yavrum kostümüm berbat vaziyette görmüyonmu perdelere asmışım kurusun diye:)kostümsüz sahne alamam:wiinkk:

kanka ama olmaz ki böyle bana diyodun yağmurdan kaçma diye sen kaçtın daha senin makinaya bakacaktık 250 300 basacaktık.:pr:

selam beyler nasılsınız bakalım ;)

burada şu an öyle bir yağmur var ki anlatılmaz yaşanır ancak..bu sabah bir ara durdu açtı hava..brandayı açtım sileyim,biraz hareket ettireyim dedim..maşallah 1 haftadır yatıyordu tek marşta saat gibi aldı..ufak bir wd40 operasyonu ve yine en az 10 gün yağmur sebebi ile yatar :( siz neler yaptınız buluşma işiniz kesinleşti mi ?

yakın olsam mutlaka katılırdım size ramazan..iyi gezmeler tozmalar :) resim mutlaka ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar