hala pazartesi diyo yaa
tamam atilla abi adresi aldım:cat: pazara ayarla kendini hava güzel olursa buluşuyoruz şu ramçoyuda bi görek artık. avlanmakda zevkli ama azcık daha soğusun hava devasa domuzlar ozaman çıkar piyasaya
okey,dir o zaman mekanı güzergahı ayarlarız zaman içinde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------
aboooooovvv hava iyi değilmiş:salut: http://www.havadurumu.org/istanbul-hava-durumu.php
o zaman ben sizi ava götüreyim motorlarla..şaka şaka... sakat iş bakmayın ben gidiyorum. elimde tüfek belimde bıçak ben bile tırsıyorum bazen 150 kiloluk domuz üzerime gelirken..
ramçoya gidelim müsayitse...nihatın dediği gibi.. hem geçmişolsun deriz, hem teskeresini kutlarız... bu havada işkembeci iyi olur... bildiğiniz biyer varsa bol sirke sarmsaklı kelle paça içelim duble..
sana yazmadım yusuf.. enes yazmışya beş altı kişi geliyorum diyo gelmi diye onun için yazdım...
Guzel kardeşim enes yolladigin laf banaysa bir kez oldu gelirim deyip gelemememallah izin verirse pazartesi geleceğim. Öyle laf koymalara falan ne gerek var di mi ama
herneyse nihat abi atilla abi haller keyifler nasil gorusmeyeli
![]()
abi yüzüne hasret kaldık nerdesin yav. buluşalım bu hafta sonu hava ii olursa. sana özel msj atıp hbr vermiştim ama heralde benim özel msjlar baya bi sonra gidiyo.şimdi enesede attım bi msj geliyomu diye ama heralde gitmiyo msjm. haftaya cvp verecek oda heralde geliyo diye![]()
arkadan gitmek iyidir başkasının frenine güvenip önünde gidemem.. şşşşşş korkutma bıldırcınları gelmezler sonra:queen:
Ben 1.5 aydır motoru yıkamıyorum zaten kırlenıyo dıegeçen yediğim yağmurdan sonra yeni kurudu üst baş
Yağmur çamur motorcuya engel değil .. Her daim hazırız
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
Nİhat abi Pazar günü Biraz Apache Tokatlayalımmı ?p
bağlarbaşından üsküdara inerken patsocuya gelmeden sağda cumhuriyet işkembecisi var...missss...sakatat yenmezmi enessss...midye kokoreç karides güveç...
o zaman sana dürüm köfte adana bişey ayarlarız...
organizasyonu yap..kaçta nerede kaç kişi buluşulacak..güzergah nasıl olacak...haberdar et bizi..yağmazsa motorla gelirim. satılacağı yok zate...motoruma asılmak yok bak...sucuterci seni...
İstanbulu bilen biride rotayı fln ayarlasın .. uygun bı mekanda toplanalım ..
nasıl birşey olcak peki? kahvaltımı? gezip dolaşmamı? piknikmi mangalmı:queen: