TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bugun 3 kez aradm 3 kez caliyr telefon oto. Aciliyor ses yok karsidan sinirlendim ustayi aradim yap motoru vericem 250tlyi diye sagolsun yapmis tas gibi fakat motor un yan ruzgarligini cizmisler. Dedim ya orjinal istetirsin yada vericegm paradan 60 tl keserim saglam ver cizik al yok ole ! Carbon yaptirmistm depo ustune allahdan depo ustunde carbon korumus. Cok sinirlendim bugun.
geçmiş olsun. Canına okuyun şu tamircilerin (ben de tamircilik yaptım :cherry: )... İnanın ne söylüyorsanız hakkediyorlar. Adamların umrunda değil yaw. Onların malı olsa ...... tutuşur amma neyse... Ben düşüncemi garantiden yaptır şeklinde belirtmiştim amma herhalde görmedin yazımı. Yine de geçmiş olsun. Tamircilerden yapacağı işin yapmadan önce garantisini istemeden bir şey yaptırmayın ha!!!! Söylemedi demeyin... Ayrıca takacağı parçayı dahi görmeye çalışın. Tvs'nin orjinal parçalarının içinde bulunduğu paket biraz farklı. Babanızın oğlu olsa inanmayın. Başıma geldi de söylüyorum...

Son düzenleme:
geçmiş olsun. Canına okuyun şu tamircilerin (ben de tamircilik yaptım :cherry: )... İnanın ne söylüyorsanız hakkediyorlar. Adamların umrunda değil yaw. Onların malı olsa ...... tutuşur amma neyse... Ben düşüncemi garantiden yaptır şeklinde belirtmiştim amma herhalde görmedin yazımı. Yine de geçmiş olsun. Tamircilerden yapacağı işin yapmadan önce garantisini istemeden bir şey yaptırmayın ha!!!! Söylemedi demeyin... Ayrıca takacağı parçayı dahi görmeye çalışın. Tvs'nin orjinal parçalarının içinde bulunduğu paket biraz farklı. Babanızın oğlu olsa inanmayın. Başıma geldi de söylüyorum...

tskurler gordum tabi dusuncelerinize saygim sonsuz :) hepinizin.

fakat sabirsizim usta guvenilir birisi bu konuda sikintm yok para goz degil . bolca yuksek ccler ile ugrasan biri . fakat granji elemani cizmis o benim sorunm degil tabi yarin 190tl verecgmi solicem motor u cizdgi icin parca fiyatndan kircam.

arkadaşlar benim motorun sigortası geldi geçen yıl 34 tlye yapılmıştı bu yıl 110 tlden aşağı fiyat veren yok firmalar zam yaptı diyorlar sizler kaça yaptırdınız

iyi akşamşamlar arkadaşlar. sabahları genelde motor soğuk iken zor çalışıyor gaz yemiyor rölanti çok düşük hemen stop ediyor biraz gidince gaz yemiyor ama biraz daha gidince normale dönüyor. sizce bu normal midir. ( sitede araştırdım farklı farklı cevaplar var yok karbüratör yok buji falan filan buradan öğrenmek istedim.)

bir dakika kadar jikle çekili halde çalışınca bir problem olmuyor bende, jiklesiz mi çalıştırıyorsun sabahları?

jikleyle 1 dakika çalıştırınca çalışıyor sorun yok ama yine yaklaşık 50 metre kadar gaz kesme yapıyor sonra düzeliyor. sabahları jikle ile çalıştrmak zararlı mı acaba.

hoşgeldin abi valla zam gelmiş öyle dedi bütün sigortalar

Bu her yıl mı yenileniyor? Yoksa 2 yıllık falan yaptırabiliyor muyuz? Bu arada ben de hoşgeldin diyeyim TEKTEKER_RAMÇO, tanımıyorum ama anladığım ve konunun eski sayfalarına gittiğim kadarıyla uzun süredir buralarda ve bu camiadasın. İnşallah tanışmak nasip olur..

jikleyle 1 dakika çalıştırınca çalışıyor sorun yok ama yine yaklaşık 50 metre kadar gaz kesme yapıyor sonra düzeliyor. sabahları jikle ile çalıştrmak zararlı mı acaba.

Bildiğim kadarıyla tam tersi sabahları jikle ile çalıştırmak gerekiyor

Bu her yıl mı yenileniyor? Yoksa 2 yıllık falan yaptırabiliyor muyuz? Bu arada ben de hoşgeldin diyeyim TEKTEKER_RAMÇO, tanımıyorum ama anladığım ve konunun eski sayfalarına gittiğim kadarıyla uzun süredir buralarda ve bu camiadasın. İnşallah tanışmak nasip olur..

her yıl yenileniyor zorunlu trafik sigortası adı iki yıllık oluyor mu bilmiyorum:)

eskiler tanır yeniler örnek alır bizi.... elimizden geldiğince söker takar yardımcı oluruz insanlara....

Motosikleti
Bajaj Dominar 250

Normal kardeş sıkıntı yok . . Otomatık jiklede bile normal çalışır bi süre gaz yemez .. Apachede jikleyle çalıştır bi süre bekle .. ilk bi kaç metre gaz yemez sonra düzene oturur ..

oooo geleli 15 gün oldu işe bile başladım

Haydaa Hiç haber etmiosun .. Hani buluşup Muhabbet edecektik .. Pazar da oLsa ayarlayalım bi çay partisi .. :)

ben 1 dk jikleyi açıp sonra gaz yiyene kadar 1. viteste gidiyorum yüksek devir olunca 30 snde falan düzeliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar