Tvs apache 150 2012 için buji yuva çeşidi nedir ? iridyum buji almayı düşünüyorum. Alıp taktıran var mı ?
suludur su koyup şarj edince eğer plakalar birbirine yapışmadıysa düzelir ben yaptım olduselam motorcular.bu 2012 model apachelerin aküleri sulumu susuz mu.motoru alalı 4 ayı biraz geçti ama sanki akü zayıfladı bu aralar.eskiden daha bi güçlü marş basıyodu motor.bide sulu aküyse ve su plakaların altına inmişse akü ölmüş olabilirmi.yada su plakanın altına inmişse bile su koyunca düzelirmi?
suludur su koyup şarj edince eğer plakalar birbirine yapışmadıysa düzelir ben yaptım oldu![]()
altı aya kadar aküyü garantiden değiştiriyorlar. ben değitirdim. bence altı ayı geçmeden değitir.daha sonra cepten gider.
aküyü genelde kullanıcı hatası derler bende jel akü alıcam tahliyeden akan asit kat. çürüttü lanet olası şey bende yeni gördüm yerde yağ lekesi görmesem fark etmicektimteşekkürler.
bu şarj etme işini motorcudamı yaparız yoksa motor kendisi şarj etse olurmu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------
aslında şarjla suyla uğraşmak yerine değiştirmek en iyisi ama şu an akü çalışıyor sadece zayıfladı.bu şekilde değiştirmezler heralde :silent:
aküyü genelde kullanıcı hatası derler bende jel akü alıcam tahliyeden akan asit kat. çürüttü lanet olası şey bende yeni gördüm yerde yağ lekesi görmesem fark etmicektim
panigale yokmuydu ona binseydin ya motorda şase yok ya çok acayip bişeyDemin korlastaydim kadikoy .. Ducati lere baktmda .. Smdi inazumayi gorunce ufak tefek bisey gibi gorundu xD ozellkle street fighter 1000e bittim ya .. Yalniz siyah cidden ufak gibi duruyo ciliz gostrms inazumayi ..
ben aldım iridyum buji gayet güzel bi sıkıntı yok, fark varmı dersen yok aynı gibi geldi bana ama uzun ömürlü olurTvs apache 150 2012 için buji yuva çeşidi nedir ? iridyum buji almayı düşünüyorum. Alıp taktıran var mı ?
nerde bu millet nerde bu devlet biz burda apache kardeşliği diyoruz satan bir daha girmiyorwalla ya kimse yok artık, satanlarda yok ortada
Çok doğru demişsin..emin ol yarın birgün satınca sende uğramazsın buralaranerde bu millet nerde bu devlet biz burda apache kardeşliği diyoruz satan bir daha girmiyor![]()
Çok doğru demişsin..emin ol yarın birgün satınca sende uğramazsın buralaraben ki koyu ybr ci olduğum halde 125 topiğine yazamıyorum ya hiç canım istemiyor her girişimde bkıyorum boş beleş sorular :mrgreen:
inazuma alıcam yokmu benim apacheyi alan...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ilmis-sifir-gibi...3600km-de-101817948/detay/
atilla abi senin arka lastik ölçün 90 90 18 mi? yoksa 100 90 18 mi?
110x90x17 olması lazım. IRC marka. lastiklerimi alacaksın sadecde.))):mrgreen: