hadi hayırlısı kardeşim, şafak olmuş coni moni![]()
iyi pazarlar kardeşim, beyin adındanda anlaşılacağı gibi ateşlemeyi kontrol eden komut veren bi parça kibrit kutusunda çok az büyük kara bi kutudur ve sele altında olur genelde. ateşlemeyi düzenleyen parça benim bildiğim bu kadariyi pazarlar kartalizma bu beyi ne işe yarıyor bunlar karbüratörlü içinde mapi olan ecu yoktur ki bundan elektronik ateşleme var diye biliyorum tci olan
elektronik ateşleme o zaman bende beyin diyince ecu tarzı yani remap yapılabilen bişey anladım diyorum kara düzende olmaz amaiyi pazarlar kardeşim, beyin adındanda anlaşılacağı gibi ateşlemeyi kontrol eden komut veren bi parça kibrit kutusunda çok az büyük kara bi kutudur ve sele altında olur genelde. ateşlemeyi düzenleyen parça benim bildiğim bu kadar
kötü olmuş sprey boya ile olurmu kielektronik ateşleme o zaman bende beyin diyince ecu tarzı yani remap yapılabilen bişey anladım diyorum kara düzende olmaz amabirde benim kat. çürüme yapmış büyük ihtimalle akü suyu yüzünden sol tarafı çok kötü olmuş bende bugün fark ettim tavsiye ettiğiniz bir boya var mı
eski motorumda da olmuştu giderken stop etme şeklinde, usta beyinden demişti ama bidaha yapmamıştıbenım motorumda 2 vıtesde falan gıderken bır anda stop edıyor motor normal calısırken motoru kaldırmak ıcın gaz verdıgımde stop edıyor bu bir arızamıdır yoksa motor soguk falan fılan mı
ı
spreyle boyarım mecburda normal spreyler 53 dereceye kadar dayanıyormuş kataliti konvertörü söksek bişey olur mu arabalarda yakıt artıyor seside traktörümsü oluyor amakötü olmuş sprey boya ile olurmu ki
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------
eski motorumda da olmuştu giderken stop etme şeklinde, usta beyinden demişti ama bidaha yapmamıştı
sökecek arkadaş vardı ama nolur bilemem, euro 3 olayı oymuş galiba, ses artar güçte artarmış diye düştümspreyle boyarım mecburda normal spreyler 53 dereceye kadar dayanıyormuş kataliti konvertörü söksek bişey olur mu arabalarda yakıt artıyor seside traktörümsü oluyor ama
aslıda yağ sizgeçini cıvatalarıda var orda onun tam ortasındada yağ tapası vardün zinciri yağlarken motorun altına baktım.. 2 tane yağ tapasına benzeyen şey gördüm..biri yağ tapasıysa diğeri ne![]()
aslıda yağ sizgeçini cıvatalarıda var orda onun tam ortasındada yağ tapası var
onu görmedim hiçyok yok onu demedim.. yağ tapası haricinde, ayaklığın bittiği yerde 17 yada 16 lokma ile açılabilen bir somun var onu merak ettim
onu görmedim hiç
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:07 ----------
indim baktım ama yine göremedim tam olarak nerede