TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

R&dmotovil.com diye bir site var orda apache için özel 300w stator mevcut ingilizcesi olan biri satışı konusunda görüşebilir. Aynı sitenin Facebook adresinde apachelere takılmış bi-xenon farların fotoları var.

benden size 1 Kamyon motör :)

fh2jg.jpg

Evet Şerit Değiştirme Olayı Var Ama Biliyorsunuz Ki MAKAS'ın Kalbi İstanbul :wiinkk::wiinkk:
Evet Odun Yontmak Yasak Zaten Yontsan Da Bitmez.Dediğim Gibi Pratik Ve Dikkatliysen Sorun Olmaz.
Ben İstanbul'dayken Huzur Buluyorum E-5 Trafiğinde.Ama Aynı Şeyi Küçük Yerleşimlerdeki Sokak Ve Caddeler İçin Söyleyemem.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:03 ----------

Aydın Motor.

Aydın Okumuş-Kadıköy (Fikirtepe)
Bana Göre Dürüst Ve Cana Yakın.

o makas olayı beni korkutuyor birde yolu bilmeyince tabelaları kontrol et trafiğe bak derken baya risk oluyor:)

yeni bir hat ve far rolesi ile gündüz far açmazsan gece sönmeyecek olan zenon bağlama işini yaparız...
gündüz abi ben kullanamıyorum pek genellikle gece çıkıyorum ondan mı boşalıyor acaba

motorun kitapçığındaki servis kuponlarına bakan oldu mu yağ değişimi için 2 bakımda 1 yazıyor yani 5000-6000 değişim 8500-9000 binde kontrol ve ekleme 11500-12000 de değişim şeklinde ilk defa fark ettim bunu

sbr

valla kimse yok forumda harbiden.. bugün bizim şirkete kurye bir arkadaş geldi.. biraz muhabbet ettik.. subap sesi ondada geliyordu.. 25000km dir geliyor takma kafana dedi:cherry:

selam herkese

şu gaz kolunda kavrama boşluğunu kısaltmanın bir yolu var mı? serviste mi yaptırmam gerek?

yoksa elle kendim yapabilir miyim?

sbr

beyler anadolu yakasında ucuz yağcı bilen varmı? mobil yada shell arıyorum??

selam herkese

şu gaz kolunda kavrama boşluğunu kısaltmanın bir yolu var mı? serviste mi yaptırmam gerek?

yoksa elle kendim yapabilir miyim?
gaz kolu boşluğunu almayı mı soruyorsun onu sanki depo altından yapılıyordu ama tam hatırlayamıyorum bugün servise gittim dedim gazı topuklayınca tekliyor olmaması lazım karb. içinde pislik vardır dedi

arkadaşlar herkese selam öncelikle

Cepten sürekli takip ediyorum yazamasamda siteyi

1500 km hi devirdim bu gece motorumdan çok memnunum . Sadece bunu söylemek istedim :) 160 lık yada 180 lik gelse ilk ben alırım. Çanakkalede servis yok henüz ama hatırlarsanız asya çelik ve birkaçdaha farklı servisliği olan arkadaşlarım kardeşler motor ilk girişimi yapmış benden sonra . İnşallah olur da hem servis sorunumuz çözülür hemde tvs iyi bir servis kazanır. Acaba bu işin çabuklaşması için yapabiliceğimiz bişey varmıdır?

Bildigim kadariyla 160 ve 180 cc likler gelmeyecek turkiyeye. ama 2013 apache modelini bekliyorum bende. Ne zaman gelirse artik. Birde bakalim ne degisiklik olacak cok merak ediyorum

180lik gelse bende alırım valla abslide mis gibi alet ama şu euro 3 meselesi yok mu milletin 4.8 litre jipi doğayı girmeltmez 180 cclik motor doğayı kirletir gelde çık işin içinden:pr:

heheheheh sanki euro bilmemkaçlı 1000 lik motorlara performans eksozu takmıyorlar önce o performans eksozst larını yasaklasınlar. Ya istese bu tvs 160 lıklara 150 lik eksozu takamazlar sanki bence bu euro muhabbeti değil sorun. Bence bu motorun 160 lığı bile gelse kimse piyasadaki 150 lik motorlarrı almaz devlet de vergi gelirinden zarar eder ondan izin vermiyorlardır. Sanki mcx veya mr gibi motorlar çok az yakıp çevreyi daha az kirletiyorlar. 160 lık on gram fazla yakar belki ama hiçbir motorcu hiçbir motora tvs rtr 160 varken para mara vermez performansı 250 liklere kök söktürüyor çünki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar