TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
hacı bayramdan sonra dişli büyüteyim diyorum ne diyorsun cg dişlisi desek yeter mi başka marka model lazım değil mi

Yok yeterli .. servis varsa direk git onlar biliyo ztn ... Yoksa cg dislisi iste .. :) ruzgar asiri olrsa bayiyo .. Yoksa hiz artiyo cekis ayni kqyip yok .. Kayip sadece kalkista ilk 2 sn devrini alana kdrki zaman .. Ben memnundum yani ..

Korteje bende gelcem yakinlardan gidicekseniz katilirim size ..

sbr

Yok yeterli .. servis varsa direk git onlar biliyo ztn ... Yoksa cg dislisi iste .. :) ruzgar asiri olrsa bayiyo .. Yoksa hiz artiyo cekis ayni kqyip yok .. Kayip sadece kalkista ilk 2 sn devrini alana kdrki zaman .. Ben memnundum yani ..

içerenköyden çıkıp göztepeden bir arkadaşı alcam ordan üsküdara geçip diğer arkadaşla buluşcaz ve suadiyeye geçicez..takılmak istersen gel:cat:

valla ben büyüttüm bende pek farketme olmadı rüzgara karşı gidemiyom artık ama rüzgar yoksa çok şey değişiyo birde ilk bindiğinde sanki yeni motora binmişsin gibi oluyor. yokuşlarda hiçbir kayıp yok. aynı güç devam ediyo motordaki.

bayramdan sonra gidecektim sorayım ön amortisörlerede bişeyler yapıcaz herhalde 20 w yağ yeter sökmesi takması basit mi beğenmezsek servise gitmeyelim yine

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Uskudara geldiginizde benide alin numarayi kaydette .. Saat kac gibi glcksniz .. 0541 823 60 94

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Vay arkadas ya .. Arabayla donuyoruz istanbula .. 100km kala trafik kitlendi .. Yurumuyor her taraf dolu .. :S bu gidisle sabaha zor girerz ..

Vay arkadas ya .. Arabayla donuyoruz istanbula .. 100km kala trafik kitlendi .. Yurumuyor her taraf dolu .. :S bu gidisle sabaha zor girerz ..
araba işi artık akıl karı değl hacı bursada öyle tramway uğruna her yeri kapadılar 10 km git 10km gel yeri 3 saatte gittiğimi bilirim arabayla

nerden geliyosun haa tokata gidecektin dimi.. ok ok.. bende 2saat oldu istanbula geleli ben geçerken izmit tarafı biraz sıkışıktı yol iki şerite düştüğü için körfezden sonrası açıktı

tatil bittmi şimdi yarın iş var mı sanayiye arabamı götürüp ses sistemini söktürücem

yok sekman sesi değil onların ayarını yeni yaptırdım devır verdıkce yukselen bir ses yağ olarak castrol yeni degiştirdim 50 km olmadı izmirdeki servis hakkında bır bılgın varmı gecenlerde ben goturdum subab ayarı ıcın ondan sök ona tak falan muhabbetlerı vardı adamlar baska motordan alıp ellerındekı motora falan takıyolardı izmirdde kaç tane var servis ben bozyakadakıne goturdum

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:42 ----------

2 yıl garantisi var tabikide girer fakat senden önceki sahibi bakımları serviste yaptırmadıysa garanti dışı kalır

serviste yaptırmıs onda bır sıkıntı yok ben bır tek kendım yagını degıstırdım servıs bıraz sıkıntılı benden ısteyecegı bır ucret varmı garantı olayında oraya bılgılı olarak gıdıp soylemlere karsılık verebıleyım

yok sekman sesi değil onların ayarını yeni yaptırdım devır verdıkce yukselen bir ses yağ olarak castrol yeni degiştirdim 50 km olmadı izmirdeki servis hakkında bır bılgın varmı gecenlerde ben goturdum subab ayarı ıcın ondan sök ona tak falan muhabbetlerı vardı adamlar baska motordan alıp ellerındekı motora falan takıyolardı izmirdde kaç tane var servis ben bozyakadakıne goturdum

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:42 ----------

serviste yaptırmıs onda bır sıkıntı yok ben bır tek kendım yagını degıstırdım servıs bıraz sıkıntılı benden ısteyecegı bır ucret varmı garantı olayında oraya bılgılı olarak gıdıp soylemlere karsılık verebıleyım
garantide içilik parça ve ulaşım ücreti talep edilmez hukuki hakkınızdır

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
14 saatlik bi yolculugun ardindan sonunda yurda girebildik .. Pil bitik baslarm oyle trafige .. Yarin kacta buluscaksinz yazaydin haci .. Yada uyuom ben sen ararsin istersen beni .. Cumleten hayrli geceler ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar