hayırlı olsun...selamlar,
en sonunda ben de apache sahibi oldum
sari rengini tercih ettim
hayırlı olsun...selamlar,
selamlar,
hacı sesi iyice bir dinle sekronize mi anlamasanda dinle satıcı dökülür zaten hemen km orjinal mi diye anlamak için bastığı yere bak aşınma nasıl gittiğinde motor çalışıyorsa kıllan bir stop edp tekrar çalıştır marş motorunda sıyırma falan olabilir aman dikkat grenaj bağlantı yerlerine bak çatlak patlak tırnaklarda ezik kırık yada vidalarda aşınma varsa belliki sökülüp işlem görmüş varyatör içinde bişey vardı ama aklıma gelmedi birde lastik tarihlerine bak
ha birde kronik sorunu var mı araştır derim istanbulda olsam beraber gider inciğini çinciğini araştırırdık![]()
hayırlı olsun, ataşehirin neresinden??
olsun hacı önemli noktalar hem belki bir gören olur diyede yazdım maksat yardımcı olmak vatandaş anlamıyor diye garibime kakalıyorlar adamın aylık zaten 3 kuruş oda sanayide kiölüden g*t isticek üstalara gidiyorTpik Ölü ya Millet yok piyasadaTmm hacı yaparım dediklerini .. Aslına bakarsan değişklk olsun dıye gıdıp bakıcam o kdr yoksa kafamda Motorumu verme dusuncesı yok ..
![]()
bildiğim kadarıyla italyan malı ama hiç kullanan görmedim bursada scootercı abilerimde hiç kullanmadı nedir ne değildir hiç bilmiyorumGittim baKtım motora .. Ustaya götürdük motorları .. Adam 2sinide okey verdi .. Bnm makıneyıde begendıler .. Anlaştık sayılır çocuk yarın satışları verelim diyor .. Bi pürüz çıkmazsa Yarından sonra Gilera Runner vxr 200 sahibi olacam .. Makine değişik bişey .. Bastımmı götü başı atıyo Kafa yapıyo .. Aslında binmek için değil satıp tekrar apache alıp Kâr etmek için alıcam alırsamda .. Sizinde önerilerinizi alayım dedim .. 2. eli güçlümü tek kafama takılan noktası bu ..
bildiğim kadarıyla italyan malı ama hiç kullanan görmedim bursada scootercı abilerimde hiç kullanmadı nedir ne değildir hiç bilmiyorum![]()
Gideri apacheden fazladir heralde.. üste para veriyormusun..Evet italyan .. değişik bi makine .. bastınmı uzuyo nazlanmadan .. hoşuma gitti ama bnm için önemlı olan 2. eli olsun .. gideri varsa her türlü alrım bunu ..
Gideri apacheden fazladir heralde.. üste para veriyormusun..
fiyatı ne onun? fiyatı abartı değilse istanbulda runner manyakları var sırf teker yapmak için alırlar.. istanbulda pazarı olan bi motor runner. ama hastasını bulmak lazım apache gibi güncel bi motor değil tanınma oranı apache kadar bile değil. onu motorcular tanır gerçek motorcular. o motorculardanda çok fazla olmadığından ancak onlardan birini bulduğunda ona satarsın runneri. ama dediğim gibi bu makine mz gibi kafa dikiyo sahipleride hep adranelincidir bu motorun naptığını iyi bilirler ve o huylarından yararlanırlar o yüzden alacağın motoru iyi kontrol ettir en önemlisi ön takıma iyi bak amasör vs.. çünkü o teker çok inip kalkmıştır..
valla biz nekadar anlasakda kullanıp bindiğimiz bi motor değil hem insan motor alma hevesine gözü kör oluyo önündeki çiziği bile bazen göremiyo. ben 50liraya kıydım bakıtıp aldım kendimde baktım ama dediğim gibi ben bişey göremedim ama usta yere yatıp altına bile baktı fren balatalarından tut amasör keçesinden tut makineyle elektrik sistemini akünün voltajından şarj edişine vs vs herşeye baktı allahı var. bizim bakmamız bu şekilde olmaz başına istemeden belada sardırabiliriz...
valla benim fikrimi soracak olursan 300 500 kar için hiç bulaşma bide tam tersini bir düşün motorun bir sorunu varsa biyerede göstermiyosun ya satamazsan veya istediğin fiyata satamazsan al başına bela
apache iyidir vazgeç bu sevdadan ENES
selamlar,
evet evet ataşehirin neresindesin??