. YUSUUUUUUFFFFFF DİYORUM BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM...
. çok güzel oldu. nefis bi kahvaltıydı. nihatın motoru gördük. nefis bişey. darısı başımıza. kobrayı verdi ama yerine anakonda almış. daha iri ve sesi fena resmen gürlüyo m akine.
. enes'le tanıştık. motor hastası çıktı. gözü yükseklerde. biras sakin ol enes cc büyütme konusunda. bence apache senin için yeterli. lastikleri değiştir ama.
. beykoz korusu çok güzeldi. orman havası mis. ciğerlerimiz bayram etti. hava gayet güzeldi. bu mevsimde bundan iyisi bulunmaz.
. yeni organizasyonlarda buluşuruz inşallah.
Vayt benden önce geLmişsiniz eve

Harika bi kahvaltıydı .. Her ne kadar 3 kişide olsak koca istanbul ekipten Muhabbet ve ortam 10 numaraydı .. Atilla Ve Nihat abi gibi 2 değerli insanı yakından tanıdım Mutluyum .. Atilla Abinin Müstakbel İnazuması Şimdiden hayırlı olsun , gözleri Resmen o motor artık benım diyodu lafını ederken

Nihat abinin Anakonda Süper Bi makine .. Aletin sesini ve kalıbını gören bilmese kesinlikle 600 lük sanabilir .. Denedim Saat gibi Allah Hayırlı uğurlu etsin tekrar ..

Atilla abicim benımki şimdilik hayal Zaten .. DAha uzun yıllar var ama motora gönül verdim bi kere işte

Dediğin gibi Lastikleri en kısa zmnda değişcem deminde göt attı yine ufak bi su birkntısı yuzunden

sıkıldım artık .. 8bin km dir o lastiklerle yan bile yatmadım ama bi olursa sağlam kaza olcak Allah korusun

Sizlerle tanışmak çok güzeldi .. Tekrar tekrar Teşekkür ediyorum . . Daha nice Buluşmalar dileğyle .. Bu arada Atilla abi Bildiğin NaVigasyon

Adres sormak isteyen arayıp sorsun Nokta atış yapıyor

p Haa REsimler geliyor Birazdan
ben eve döndüm. güzel bi kahvaltıydı muhabbet 10numaraydı..bidahakine katılımların daha fazla olması dileğiyle... enes fotoları atarsın artık
GEliyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ----------
BeyKoz Korusu - Kahvaltı ..
atillapasa - AtiLLa Abi
çelikatlı - Nihat abi
Ve Ben ..