- Motosikleti
- Bajaj Dominar 250
şimdi yağsın ben gelince yağmasın...
Dua ette yarın yağmasın abı yav .. O kdr planın ıcıne zıcacak yoksa ..
şimdi yağsın ben gelince yağmasın...
hacı yavaş yavaş kenara 3 5 koy bir takım irc lastik al mis gibi binersin:cat:Yağmurda başLadı hayırlı ugurlu oLsun .. Ne güzel dolaşcaktım sahilde giyindim ettim Bi baktım yağmur .. geri girdim yurda![]()
hacı yavaş yavaş kenara 3 5 koy bir takım irc lastik al mis gibi binersin:cat:
heheheh:queen:ıslak performansını inanmazsın her kuruşuna değiyor kurudada öyle bir yatıyorsun ki hiç tehlike yok diğerlerinde ben yatınca iki kere altımdan çektiler sanki motoruİRc ın ıslak zemınde performansı nasıl hacı .. kayacaksa bosa para vermıyım pırellı mıchelın fln bakıyım .. Bıde surat motor baya fıyat cektı .. 185 tl gıbı bı fıyat takıma .. Daha uygunu yokmu bunun .. Yada sen satacan ztn sök bana yolla hayrın olsunBelkı ustundekı Cenabetlikle kalkar iyilik yaptın diye
p
yazının sonunu görünce bu video geldi aklıma yamurluk şartkadıköyden eve zor attım kendimi çok pis yağmura yakalandım don külot ayakkabı çorap hepsi ıslak.. inş yarın yağmaz motorda çar çamur oldu moralim sıffır sıffır sıffıırrr:
kadıköyden eve zor attım kendimi çok pis yağmura yakalandım don külot ayakkabı çorap hepsi ıslak.. inş yarın yağmaz motorda çar çamur oldu moralim sıffır sıffır sıffıırrr:
heheheh:queen:ıslak performansını inanmazsın her kuruşuna değiyor kurudada öyle bir yatıyorsun ki hiç tehlike yok diğerlerinde ben yatınca iki kere altımdan çektiler sanki motoruben 160 tlye almıştım ön arka ikide sibop pazarlık yapmadım yapsam 140a falan alınabilir direk anlaşa gitsene hacı lastiği üreten adamlar onlar istanbulda merkez ofis varmı fabrika düzcedeymiş merkezde vardır belki adresini aşağıya kopyaladım hacı bu lastiklerle satılmıyor birde değiştirsek favoriye alan 4 kişide siler garanti:queen:
Adnan Saygun Caddesi
Pelin Apt. B Blok 15/10
34340 Ulus - İstanbul
T0212) 265 06 80
F0212) 265 99 27
[email protected]
www.anlas.com.tr
geldim beyler. çoluk çocuk bayram alışverişindeydik. ne demişler sabah ola hayrola. sabah sekizde kalkalım bakalım. duruma göre hareket ederiz.
Bizim Lasktıklerın ebatının İRC sitesindekı kodu neydi çağatay .. Senin motorda takılı olanlar ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------
Adam takas düşünüyomuş çağatay arabasıyla ilgini çekerse bi konuş .. Bana mesaj atıp arayanları sana yönlendiriyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...en-biniciye-temiz-93-mod-sahin-98808281/detay
iyi fikir aslında ama adamlara güvenmedim aklıma gelmedi değil tamam alıcaz derler gidersin işim çıktı der teli açmaz vs. az yolda değil 500 küsür kmtek eksiği istanbulda olmaması. yoksa elliiki kere satmıştı o motoru..
istersen motoru istanbulda gibi ilan ver.çok ciddi alıcı olduğuna inandığında istanbula getirir satarsın dönersin..
ön nr 25 arka nr 47 arkanın yanak bir tek 90 yani 100 90 18 diğer ebatlar aynıBizim Lasktıklerın ebatının İRC sitesindekı kodu neydi çağatay .. Senin motorda takılı olanlar ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------
Adam takas düşünüyomuş çağatay arabasıyla ilgini çekerse bi konuş .. Bana mesaj atıp arayanları sana yönlendiriyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...en-biniciye-temiz-93-mod-sahin-98808281/detay
anlaşla bir konu derim belki daha uyguna gelebilir fakat biraz terstirler bizim motorları çin malı diye iddalaşıyor mallaro zaman süratın verdiği fiyatlar normal .. 180 lirayı geçiyor ön arka takım :/ .. Bakalım napacaz ..