- Motosikleti
- Bajaj Dominar 250
Merhaba arkadaşlar. Herkese iyi forumlar aranıza yeni katılıyorum. Kış sonuna doğru yerden kar kalkınca (malum eskişehir'in ayazı ve karı) motor almayı düşünüyorum. ilk motor deneyimim ve ilk motorum olacak. tvs apache rtr 150 ile başlangıç yapmayı düşünüyorum ama yinede sizlere danışayım dedim. 4.500 ile 5.500 tl bütçe aralığım var. Kaslı görüntüsü olan ve performansı iyi en az 2 sene beni idare edecek başka bir motor mu önerirsiniz yoksa apacheden şaşmayayım mı? boyum 1,83 kilo 110 artçı da binecek çok olmasa da ara sıra. Cevaplarınızı bekliyorum iyi akşamlar?
İyi aksamlar hosgeldn . . Bütçe iyide başlangiç motoru olunca daha yuksek cc sakincali .. Hatta apache bile zor bi secenek ama bnmde ilk motorum olmuştu .. Gucu , seriligi hizi ile sinifinda bence en iyisi bu motor .. Pismanmiyim asla .. Keske sunu alsaydim demedim hic .. Severek aldim ve tek problem olan titresimi hissetmiorm bile .. O kdr uzun yolda yaptim o kdr da zorladim yinede tik demedi .. O boy ve kilo icin sorun olmaz .. Ben 65 kiloyum bi ara 115 kilo artciyla kullaniodum .. Makine gidiyodu yani