slm dostlarım tecrubelı apache kullanıcısı sayılırım ama cok fazla yazamıyorum. Bu sene gecen ay 2000 km ege akdenız turu yaptım. Bugun 240 km yolculuktan geldım ve sıze yazıyorum. BU MOTORU ÇOK SEVIYORUMM ......
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------
Adı üstünde Motorcudur işte
Başkaldırı medeniyetinin süvarisidir ...Dört tekerleğin büyüklüğünü statü sayan insanoğluna, yolda olmanın ne demek olduğunun yine insanoğlu tarafından verilmiş en güzel ......cevabıdır Motorcu
Hayatı yaşayan, rüzgarı hissedendir, Dünyayı camın arkasından korkarak seyreden değil
Doğaya aşık, asfalta yoldaş, rüzgara kardeştir
Özgürdür
Zinciri kıyafetindedir, yüreğinde değil
Hayatına kendisi yön verir, makinası gibi
Motorcu demek, sadece cafe-bar köşelerinde dikilerek hava atıp, caddelerde tekere kalkıp, egzost patlatıp, hız yaparak hem kendinin hem de başkalarının hayatını hiçe saymak değildir
Motorcu için önemli olan hızlı olmak değil, yolda olmaktır
Sorsanız anlatamaz yaşadığını, anlatsa da anlaşılmaz çok zaman. Dedik ya, yaşamaktır asıl olan...Topluma göre onların %1idir Motorcu
Kardeşine gurur, dostuna huzur, düşmanına korkudur... Biri hepsi, hepsi de biri demektir. Çünkü onun için ben demek, biz demektir
Kardeşiyle yemeğini de paylaşır icabında cebindeki parasını da
Hesapsız
İyiliği unutmaz, haksızlığa yer vermez, yanlışı affetmez
İnsanı değil, hayatı sorgular...Motorcu için hayat bir hedef değil, yolculuğun ta kendisidir
Özünü de unutmaz Motorcu
Vatanını, milletini, nereden geldiğini de
Lafta değil, kalpte vatanseverdir
Yeri geldi mi en önde
Yani Motorcu yolda olan, hayatta, hayatla yol alandır
Kısacası Motorcu, ADAM GİBİ ADAMDIR