cümnetten günaydın arkadaşlar
saol kardeşimhoşbulduk ramazan saol.
günaydın sefa sanada iyi hafta sonları..
TVS Apache ADV:queen:bir tanede sedefli boya yapmış olan vardı bu fiyata kim alır bunları bilmiyorum adamdaki ekstralar için çanta demiri 70 tl kafa grenaj demiri 55 tl yan çanta demirleri 50 tl coocase 48 lt çantada 250 tl sırt dayamasıda 67 civarı yan çantaların markasını bilmiyorum onlarda 350 civarıdır 842 tl fazladan harcamış yaklaşık anlaşılan bulduğuna geçiricek:queen:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-kiz-gibi-tvs-apache-94897874/detay
bu ne laa ::lolabove::lolabove::lolabove::lolabove
143 resim atabilirim orj buji ile yürümüyor yanlız ömrü bitsede gidiyor anlamıyorsun 14 diş olmadan140 kimse göremez
benim orjinal herşeyiyle düz yolda 130 görüyor yatmadan 14 dişliyle daha fazla yapması lazım Ramazan abi yapmıştıBenimkide 14 dişli. Ve bujide ngk iridium. Ama daha 138 i geçmedi. Oda enişti ve yatarak yaptı 138 i
Bencede yanlış ölçmüşsün tamam az yakıyo dedikte bu kadarda değil en az 10 lira yakar...arkadaşlar apachemle 82 km yolu 6.5 tl ye gittim çok şaşkınım:::::.ya birde tabi geeçmicek 131i abi 150 cc bu ya fazlası zarar zaten