TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hızı gösteren yere gel.geldiğinde diğer düğmeye basılı tut km sayacını sıfırlar gibi sıfırla

özlem çekmene gerek yok ramço bi alo de gelirim :cat:

eyvallah sağol adamım.. evde ybr de duruyor ama ben evde değilim şuan.. kazalı bakınıyorum ucuz olsun.. yağ yaksın şanzumandan uğuıltu çıksın granajları kırık olsun ama ucuz olsun model km fark etmez..... hoplama zıplama motoru yapacağım galiba...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Kurye motoru değilmiş en asaa 1000 lira masrafı fotoğraf dan gördük yanına gidince neler çıkar

evet ya zam gelmiş tamda almaya niyetlenmiştim ankarada ulusan motoru aradım motor yok artık tvs satmıyoruz dediler tvs ye email attım ankaradaki servis satmıyor motor napalım diye.telefonla aradılar ağustos ayında yeni satış servis yeri ile anlaşıcaz dediler istanbuldan yaşar motora yönlendirdi ordan alın kargoyla yollarlar diye benimde pek içime sinmedi görmeden almak ankarada açılınca alırız demiştim zam gelmiş yine ben alamıcam heralde bir tvs

motor yıkandı temizlendi yeni sahibini bekliyor... işin garip yanı yarın datçaya ben götürcem motoru alan arkadaş ehliyetini çıkartmamış daha.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar