yok öyle titreşim abartılacak kadar değil, pek hissedilmiyo aklına gelirse yoksa sürüş keyfi öne geçiyobir şey sorucam bu motor da yüksek devirde titreşim nasıl? Dayun Space diye bir çinli var Gazı biraz fazla verdin mi dökülücek miş gibi oluyo her yeri zırıldıyo sallanıyo.
Bu ayın sonu alıcak gibiyim bakalım inş. alırım çıldırıcam.
bi dengesizlik var yani Ramço, sen olayı anlamışsındır bilen olarak. yap bakalım sendede fark olacakmı. bazı eski emektar ustalar yenileri anlamazlar isteseler yaparlar, benim ustada apacheler karışık ilkel biraz diyo yeni kasalarını bilmem diyorben sağlam olsam o karbüraötrü söküp orjinalinden daha güzel yaparım ama ameliyat her şeye engel... birini bulup servise göndercem artık.. peder beye söylüyorum ben bilmem öyle apaçi falan diyor motoru bmw yamaha honda jawa birde mz yapar bu ne a.g. çocuğu diyor.... o yüzden ona götür demiyorum...
tmm kardeşim iyileşince sen bak bize aktar neden olduğunu söylersin. bende ateşlemede sorun varmı bilmiyorum. tekrar geçmiş olsunarkadaşlar şuan ameliyatlı olduğumdan ilgilenemiyorum... sadece yatıyorum sizin anlayacağınız.. günde en fazla 1 saat oturuyorum.. babam a buji sök dedim.. çift tırnak buji var... buji yanması iyi değil di... buda ya ateşleme dengesizliği yada hava ayarı onu gösteriyor.....

lafların güldüro beni Süvariyeni alan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanınız. RAMÇO kardeş geçmiş olsun bir an önce iyileşirsin inş.
boy olarak ise 1.80 ile 1.90 arasında çok fark var. 1.80 1.85 desen tmm diyecemde .1.90 ı bilemiorum. ama kötü bir görüntü çizemedim kafamda![]()
Sefa senin orta jıkle kullanman zaten tuhaf olurdu. Bu mevsimde
Flıtreye. Gelince. Yer olarak doğru ama kadın çorabı değil de çocuk çorabı dene. Yaşı genç olsun ;-) daha sıkı herhalde ben öyle denedim. Bujı tek tırnak sym marka aldım cıf tırnak ta yedekte 14 dişlini önemi büyük bu motorda başka bir yerine el surulmez özellikle Egzoza Sakın ha
ssczus arkadaşım benim 1'86 boy 91 kilo bana tam oluyor ama hyo gtr bizim gibiler için tam ölçüde 1 sene kullandım kazadan sonra pert tvs ye döndüm tekrar