TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
o lpg li apache daha önce verilmişti yakın zamanda tehlikeli ve saçma olmuş çünkü tvs zaten az yakıyorki harcadığı o parayı çıkartamaz yıllarca binse

Evet paylaşmıştım görüp ilginç ama dediğin gibi gereksiz :) .. Aleyküm selam Bilalancer ..

bu zamlardan sonra senın dedıgının tam tersı olabılır

telde olmaz pc den yapıcan

Erol kardeşim öncelikle selam sana bir sorum olucak 2010 model 25000kmde bir motor buldum 1900tlye alıcam sence 25000km çokmu fazla ? motoru alırken nelere dikkat etmeliyim sen eski bir apache kullanıcısı olarak beni biraz aydınlatırsan sevinirim =)

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Fiyat ile km dogru orantılı masaya dikkat et ellerini bırak düz gidiyormu motordan gelen ses varmı onun icin biraz kulağın olması lazim gözüne temiz geldiyse al gitsin fiyatı iyi sonuçta adam da iyi gezmiş normal km sayılır

servisi aradım bugün. usta istanbulu aramış ve aralarında şöyler konuşmuşlar;müşteri sorup duruyo parça nerde diye. 10 gün oldu ben faksı çekeli yollayın şu parçayı artık demiş usta.istanbuldaki paşa; faksı bulamıyorum yollarız ederiz falan diyomuş.usta biraz daha sıkıştırdım hatta tartıştım dedi pazartesi yollucaklar kesin dedi.sen yine beni ara hatırlat tekrar ararım ben p.tesi dedi.tekrar faks çekmiş falan...ben arıyım istanbulu dedim,gerek yok yollarlar artık p.tesi dedi.inş diyorum ama yollucaklarına da inanmıyorum.bu kadarını tahmin etmemiştim motoru almadan.

servisi aradım bugün. usta istanbulu aramış ve aralarında şöyler konuşmuşlar;müşteri sorup duruyo parça nerde diye. 10 gün oldu ben faksı çekeli yollayın şu parçayı artık demiş usta.istanbuldaki paşa; faksı bulamıyorum yollarız ederiz falan diyomuş.usta biraz daha sıkıştırdım hatta tartıştım dedi pazartesi yollucaklar kesin dedi.sen yine beni ara hatırlat tekrar ararım ben p.tesi dedi.tekrar faks çekmiş falan...ben arıyım istanbulu dedim,gerek yok yollarlar artık p.tesi dedi.inş diyorum ama yollucaklarına da inanmıyorum.bu kadarını tahmin etmemiştim motoru almadan.
bende parça bekledim birzamanlar, 2-3 hafta bekledim tam hatırlayamadım, servise sordum kaç kere gidip, aldığım bayideki yetkili sonra beni aradı, böyle durumda benimle irtibata geçin ben istanbulu aradım 2 güne geliyor parçanız dedi.
yani bizim olayda servis pasifti yetkili satıcı rol oynadı
sende direkt istanbulu ara ve sıkıştır

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:40 ----------

780 km yaptıysan benzin 4,45 depo 16 lt

4,45*16 : 71,20 tl

71,20/780 : 0,091 kuruş/litre

Yani 9 kuruş kmde .

Ya benim motorda bir sorun var ya başka birşeyde
Hakan bencede senin motorda sorun var :)
benimkiside 10-11 krş arası değişir geçen hafta rekor kırdım 10tl benzinle 96km

Bu ne ya boyle bence istanbulu siz arayin konusun dalga gecer gibi daha hevsinizi alamadan motordan soguttular sizi maddi ve manevi tazminat davasi acsaniz yeridir

Kardeşim kartalizma07'nın dediği gibi istanbul ile sen irtibata geç. Benimde başıma geldi, servis biz talep gönderdik diyor. İstanbul elimize ulaşan bir talep yok diyor. İstanbul'dan satış sonrasından Selçuk bey ya da Bora abinin dediği Halil bey ile görüş. Servis talepte bulunmuş olsa bile sende durumu öğrenir teyit etmiş olursun.

aradım halil beyle görüştüm. durumu anlattım ve haklısınız dedi hemen ilgileniyorum dedi. sizinle tekrar irtibata geçeceğim dedi. en kısa sürede parça gelecek ve sorununuz halledilecek dedi. inş dedim.umarım faydası olur.

Son düzenleme:
aradım halil beyle görüştüm. durumu anlattım ve haklısınız dedi hemen ilgileniyorum dedi. sizinle tekrar irtibata geçeceğim dedi. en kısa siürede parça gelecek ve sorununuz halledilecek dedi. inş dedim.umarım faydası olur.
Selam arkadaşım benim motorun sadece sol sele altı rtr 150 yazan parçası 3.5 ayda geldi adamlar hiçbirşeyle ilgilenmiyorlar bende defalarca aradım görüştüm kaç kez tartıştık bugün yarın hep salladılar sürekli yalan söylüyorlar sonunda geçen hafta parça geldi ama gelen parçada rtr 160 yazıyor tekrar iade edip rtr 150 yazan parçadan isteyecektim ama onuda uzun bir süre bekleyeceğim için artık vazgeçtim bu motoru kullandığım müddetce parça ihtiyacım olmaz inşallah heleki motoru yatıracak bir parça ihtiyacımız olursa allah yardımcımız olsun

ben motoru alana kadar bu forumda herkes mutluydu
gülücükler saçılıyordu
cbf le ybr eyle dalga geçiliyordu.... şimdi herkes dert yanıyor anlamadım :pale:

17022498.jpg

13292152.jpg

50296886.jpg

70809258.jpg

33350308.jpg

59397563.jpg

70849156.jpg

14250476.jpg

29453780.jpg

010dip.jpg

ben motoru alana kadar bu forumda herkes mutluydu
gülücükler saçılıyordu
cbf le ybr eyle dalga geçiliyordu.... şimdi herkes dert yanıyor anlamadım :pale:
valla ben hala mutluyum bugün bi bindim canavar ya yıkadım bide. servise gitmiyorum ben hiç parça isteğim falan olmadı çünkü servisleri kötü olabilir ona bişi diyemem tabi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:34 ----------

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
servıs konusunda cok zayıf genelde ınternette cogu parcayı bulabılıyorsunuz aramadan guzel dukkanında en az 30 tane sıfır motor olan tabı ful cınlı olmıcak bı servıs ıle calısıcaksın ben kanunı servısınde degısıyorum yagını fıltresını bakımını garantı ısı ayrı ama ben garantısı var dıye embesıllerın elıne teslım edemem motorumu cok ılgılenıyor adam sankı motoru ondan aldım yada motor almak ıstıyorum gıbı hııssedıyorum her gııttıgımde sıcak bı ortam herdaım klıma calısıyor :cherry: shell yag yagfıltresı 25 tl kendım degıstırmeye erınıyorum valla
bazı parcalar cok lazım olanların lınkını attım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...e-apachi-on-ve-arka-disli-seti-76469517/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...i-sag-sol-fren-kol-takimi-orji-30441554/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...apache-apachi-on-cam-sperlik-cami-sifir/detay

Fiyat ile km dogru orantılı masaya dikkat et ellerini bırak düz gidiyormu motordan gelen ses varmı onun icin biraz kulağın olması lazim gözüne temiz geldiyse al gitsin fiyatı iyi sonuçta adam da iyi gezmiş normal km sayılır

cevabın için çok teşekkürler salı günü gidiyorum bakmaya beğenirsem hemen alıcam =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar