- Motosikleti
- Bajaj Dominar 250
ne parçaymış arkadaş 1 hafta oldu hala gelmedi. izmir yanıyo bende motor yok özledim keratayı yav![]()
Hala geLmedimi kardeşim ya .. :/ En kısa zamanda kavuşursun inş sende ..
ne parçaymış arkadaş 1 hafta oldu hala gelmedi. izmir yanıyo bende motor yok özledim keratayı yav![]()
Caktrma masallah de kankaSakınılan göze çöp batar derleryaçok ince eleyip sık dokudun .. Benim gibi iyisiyle kötüsüyle kabullensene
p taş gibi çıktı şaka maka şansıma ..
![]()
bana katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum. bende sizlere katılmak istiyorum. beni mahcup ediyorsunuz bölyle ulu orta yerdesadece fikrimi söylemiştim tşk
![]()
Caktrma masallah de kanka![]()
tigrina kardeş benim montaj sırasında depom eğilmiş. ben o motoru aldım ama satıcıya 1000 tl vermedim. adamın parası bende olmasına rağmen parça hindistandan 3 ayda geldi. haberin olsun yani.. 8 gün filan hiçbişey yani...
he kesin öle olucak bu benzin zamları ile birgün herkez apacheyi satıp bisiklete binicek 4.54tl oldu yükseleyede devam ediyor apacheye kurban olmak lazzım bu devirdebirgün herkez apacheyi satıp yüksek cc gecicek![]()
birgün herkez apacheyi satıp yüksek cc gecicek![]()
Ya ben foto atcam ama hzlı resıme teldekı butun fotoları yukluyor telde olmuyor herhalde
surat motorda depo vardı her daım keske beklemesetdın o kadar ordan getırtseydıntigrina kardeş benim montaj sırasında depom eğilmiş. ben o motoru aldım ama satıcıya 1000 tl vermedim. adamın parası bende olmasına rağmen parça hindistandan 3 ayda geldi. haberin olsun yani.. 8 gün filan hiçbişey yani...
o dediğine ancak parası olan geçer kardeşbirgün herkez apacheyi satıp yüksek cc gecicek![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...yananlara-lpgli-ozel-yapim-tvs-75516213/detay
benzine gelen sürekli zamlar sayesinde amcamız çözümü bulmuş buyrun burdan yakın![]()