TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bir arkadasm daha benim uyeligimi kullanicak motorunu satiyor haberiniz olsun kafa karisikligi olmasn diye haber vereyim dedim:)

50 bin çok az bu motor için. hırpalayarak kullansan o kadar gider zaten rahat.

Arkadaşlar bayi motorun hazır ama plakanın çıkması 2 günü bulur dedi.İstersen gelip alabilirsin dediler çıktıgında tekrar gel takarız felan muhabbeti oldu sizce gidip alayım mı sıkıntı olur mu trafikte işten eve evden işe kullanacam 2 gün dikkat çekmede sonrada plakamı takarım diyorum.

Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama, plakasız trafiğe çıkmanı hiç tavsiye etmem. Evrakların tamamlanınca bak keyfine, riske girme.
Aramızda 80 000 i geçen arkadaş vardı sanırım beyler. :cat:

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Selamun aLeyküm tekrar arkadaşlar .. Gece net yoktu Sabah ilk iş foruma geleyim dedim .. :) İlk izlenimlerim Allaha şükür apachemde en ufak ses yok .. birazda sıkıstırdım hatta ama yinede canavar gibi .. bi kaç ufak ayrıntıyı ayarladım o kadar .. inşallah uzuuun bi süre böyle sorunsuz olur diyeyim ve bi kaç resimle formu şenlendireyim .. :) Halledemediğim ve kafamdaki soru işaretleriyle tekrar gelcem bugünki ufak gezimden sonra :)

38rbx.jpg

38rd5.jpg

38rf5.jpg

38rg9.jpg

38rfn.jpg

Allah kaza bela vermesin yakışmış bizde motoru aldık binemedik hala faturasını bekliyoruz plaka almak için sürekli sallayıp duruyorlar sağolsunlar :)

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
arkiler ben 45 000 oldum ne ses var ne seda. ne balata problemi var nede subap. bence siz fazla üstüne düşüyorsunuz. kabullendiğiniz kategorinin penceresinden baktığınızda resmen demir ata biniyorsunuz. ama insaoğlu elindekinde sürekli kusur arıyor. yapacak bişey yok diye düşünüyorum bu kronik insan problemine :) öyle yaratılmışız. 450 küsür sayfa olmuş hala apachenin titreşiminden konuşuluyor. lastikler her geçen gün büyüyen bir sorun oluyor... gelin şu belimizi doğrultalım yav :) sadece lastik yüzünden bu motoru almayanlar var çok titreşimli sağı solu kırılır diye korkanlar var :) :):)

hazır derin konulara girmişken şundan da bahsetmek istiyorum : topic in ilk mesajındaki resimlere bi çeki düzen mi versek acaba :) 2008 yılında ilk gördüğüm manzarayla
karşılaşıyorum hala.

KArdeşim İşte budur eline sağlık sonuna kdr katılıyorum ..

reis yakışmış kazasız belasız inş.

EyvaLLah kardeşim Sağolasın .. :)

Allah kaza bela vermesin yakışmış bizde motoru aldık binemedik hala faturasını bekliyoruz plaka almak için sürekli sallayıp duruyorlar sağolsunlar :)

Sağolasın kardeşim en kısa zamanda sende binmeye başlarsın inş resimleri bekliorm .. :)

kazasız belasız sürüşler dilerim sarı renkte çok çaça durmuş valla :cat:

sarı rengi sevmem ama sana yakışmış
Konya da 5 sene kaldım anılarım depreşti şimdi :)

hayırlı uğurlu olsun Ramço kardeş
askerlik bitti mi senin

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------

birkaç sayfa önce yeni motor aldığımı belirtttim kimse hayırlı olsun dememiş.... motor yakıt konusunda benden geçer not aldı.. cumartesi denizliden istanbula geldim....
hayırlı uğurlu olsun Ramço kardeş
askerlik bitti mi senin

Selamun aLeyküm tekrar arkadaşlar .. Gece net yoktu Sabah ilk iş foruma geleyim dedim .. :) İlk izlenimlerim Allaha şükür apachemde en ufak ses yok .. birazda sıkıstırdım hatta ama yinede canavar gibi .. bi kaç ufak ayrıntıyı ayarladım o kadar .. inşallah uzuuun bi süre böyle sorunsuz olur diyeyim ve bi kaç resimle formu şenlendireyim .. :) Halledemediğim ve kafamdaki soru işaretleriyle tekrar gelcem bugünki ufak gezimden sonra :)

http://e1203.hizliresim.com/v/6/38rbx.jpg

http://b1203.hizliresim.com/v/6/38rd5.jpg

http://b1203.hizliresim.com/v/6/38rf5.jpg

http://b1203.hizliresim.com/v/6/38rg9.jpg

http://b1203.hizliresim.com/v/6/38rfn.jpg

Oo hadi tekrardan hayrli olsun:)

videodaki emre ile sohbet ettim TVS standında. o da çok araştırıp apachede karar kılmış. an itibarıyla 2004 ramzey kullanıyorum sadece ellerim biraz uyuşuyor TVS nin titreşimi sanırım beni rahatsız etmez hem 100km/s üzerine de çıkacağımı pek sanmıyorum. kaslı yapısı ve estetik konusunda katılıyorum. dizayn benim için de önemli. cevaplar için teşekkür ederim. şimdiden hayırlı olsun :)

bu gün 2010 model 25000kmde buldum eski kasa 1900tl istediler motor temiz gibi büyük ihtimal haftaya pztesi salı günü alıcam =))

tigrina kardeş benim motor 2008 model. düzgün bindikten sonra 100 000 dememesi için bi sakınca göremiyorum. herşey tıkır tıkır çalışıyorken kendiliğinden bir problem çıkmaz. biraz sıkıştırim derken sorun çıkar :)

harbiden gs150r aynısı yaa birde topik yine karışmış çin ata sözü derki çalışan makineyi kurcalama çok doğru

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar