titreşimi yokmu yapma gözünü sevim tek silindir endurolar kullandım ama tvs de titredigim kadar hiçbirinde titremedim bitek keway150 cuperde titremiştim öyle bide 650 drakstarın arka koltugunda titremiştim öyle

tekirdağa gittimdi eşimle tvs ile dedi yeter artık tur ayaklarımı hissetmiyorum:ÇD ya ben aldıgım gibi tertemiz sattım o motoru
akmerkezin önünde teker yaptım biraz sert indirdim ön süspansiyon patladı ana dedim bune şaka gibi sarıyerde mahkemem vardı adliyeye giderken devriyaj telim koptu

motor 4500km de idi ha kız gibi yani sadece koltugu çıkartılmış ön arka teker mesafesi o kadar kısaki arkana yokuşta birini bindirip sıkıyosa kalkmayı dene yokuş dikse motor tepe taklak oluyo tecrübeyle sabittir.ha cbfmiş ybrmiş yersin onları 4.vites yeter 5.e takma bile yani sırf motoru süper gerisi teferuat benim boyum 1.82 o bana cok ufak geliyodu
silindiri terleme yapar yüksek devirde cok zangırdar motor cok ısınınca viteslerin sertleşir arka frenindn hiç memnun deildim ha motorun arkasına canta takamazsın hayatta ben neler denedim olmadı seleyi rüzgara yakalanmış pancar gibi sallar.onca eksisini saydım bana deselerki 125cc sınıfı bi motor sec tvs derim dierlerine bakmam bile motor gücü 250lik twister gibi
egsozu paslanıyo evet ama benim xt ninde paslanıyo orası nası ısınıyo bi bilseniz yapıcak bişey yok malesef