Yanlış anlaşılma var sanırım,Sürat motor Mecidiyeköy'de değil,Kağıthane'de gözüküyor.Cok tesekkur ederim herhalde tek otobusle gidiliyor dimi donerkende ayni binicem yeni kapiya gitmek icin
Yanlış anlaşılma var sanırım,Sürat motor Mecidiyeköy'de değil,Kağıthane'de gözüküyor.Cok tesekkur ederim herhalde tek otobusle gidiliyor dimi donerkende ayni binicem yeni kapiya gitmek icin
Lastik konusunu nasıl halledeceğiz arkadaşlar ya? Fuara gideceğim cumartesi günü, şöyle bir bakınacağım ama bizim makinelere 1e1 uyan lastik üreticisi yok herhalde?
Yanlış anlaşılma var sanırım,Sürat motor Mecidiyeköy'de değil,Kağıthane'de gözüküyor.
Aslinda su surat motorun yerini bulabilsem daha iyi olacak benim icin adresi var ama feribottan inip nasl gidilir bilmiyorum
buraya yazarak satamassın diyen akıl küpü arkadaşım buraya zaten linkini koyuyorum link de sahibinden.com linki, satamassın demişin adam bak hemen altına ortime alalım diyo, buray yazınca seni rahatsız eden kısmı ne onu da anlamış deilim... lastik konusunda ben kuru havada da ıslak havada da kullandım öle abartı bi durum yok lastiklerde,biraz kullanmayla alakalı olabilir,alışınca lastiklere gayet sorunsuz gidebilior hertürlü zeminde...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...556-km-de-tek-cizigi-bile-yok-76260556/detay/
inadına satılık![]()
benim tavsiyem en güzeli ara sürat motoru sana tarif etsinler nasıl ve neyle gideceğini,Evet kagithanede bende istanbulu bilmedigim icin orasi zannettim ama degilmis arabay inip navigasyondan baknca anladm hala nasil gidilir bilmiyorum
Kardeşim kararlıysan ben sana bi kıyak yapayım hiç uğraşmabenim bilader istanbulda okuyor zaten benim motoruda gittik beraber aldık sürat motorun adresini biliyor ben sana tarif etsemde zor bulunur mecidiyeköyden inip yokuş aşagı 1 km kdr gidiyosun kağıthane işte çok yakın onu geç kafan karışmasın .. bana bildir ben rica edeyim bi döner ısmarlarsın çocuga yeter :-D
hocam ben ne sizi ne de yorum yazan diğer arkadaşları tanırım.hatta bir motorum bile yok (şuan).adres soran birisine verilen iki farklı yorumu kıyaslayınca açık ara öndesiniz.tebrik ediyorum sizi.bir arkadaş s.ktir et zor orası derken, siz çözüm üretme yoluna gittiniz.gerçekten lazımsınız bu camiaya :cat:
hocam ben ne sizi ne de yorum yazan diğer arkadaşları tanırım.hatta bir motorum bile yok (şuan).adres soran birisine verilen iki farklı yorumu kıyaslayınca açık ara öndesiniz.tebrik ediyorum sizi.bir arkadaş s.ktir et zor orası derken, siz çözüm üretme yoluna gittiniz.gerçekten lazımsınız bu camiaya :cat:
Kardeşim kararlıysan ben sana bi kıyak yapayım hiç uğraşmabenim bilader istanbulda okuyor zaten benim motoruda gittik beraber aldık sürat motorun adresini biliyor ben sana tarif etsemde zor bulunur mecidiyeköyden inip yokuş aşagı 1 km kdr gidiyosun kağıthane işte çok yakın onu geç kafan karışmasın .. bana bildir ben rica edeyim bi döner ısmarlarsın çocuga yeter :-D
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------
özgür kardeş ilk aldığın günden beri motorunu okurum topikteki yazılarını fln şimdi satmak istiyosun iyi hoşta .. kusra bakma uslubuna bence biraz dikkat et millet yardım etmeye çalışıyor öneride bulunuyor tersliyorsun .. buradaki ortamı bilmez gibi davranma aile gibiyiz .. biraz sakin ol kardeşim hepimiz istiyoruz isteğine ulaşmanı ama kalp kırmayada luzum yok![]()
arkadaşlar,sakin olalım.burası bir paylaşım sitesidir.bildiklerimizi/tecrübelerimi paylaşmak için kurulmuştur.bildiğiniz gibi bilgi,paylaştıkça büyür,çoğalır.şuanda bana özelden yada buradan soru soran arkadaşlarıma bıkmadan/sıkılmadan elimden geldiğince,bildiğim kadarıyla bilgilerimi paylaştım,paylaşacağım.çünkü vaktiyle abilerimizde bana böyle davrandılar.lütfen yazdıklarımızı CEVAPLA butonuna basmadan bir kere daha okuyalım.burada TÜRKİYE'nin dört bir yanından,ortak hobileri motor olan ve birbirlerini hiç görmemiş belki de hiç görmeyecek kişiler dost oluyorlar,bunu unutmayalım.hepinizi seviyorum.
enes evvelki yazılarımı okuyosan gayet normal yazıştığımı görebilirsin de bazıları böle bi ukala halleri var buraya yazıp duruyosun diyo sani babasının forumuymuş gibi... satmam lazım satmanın 1.numaralı kuralı da duyurmaktır. kişi nasıl yazıosa ona göre cvp veriorum,yoksa gayet seviyeli yazışmalarım elbette oldu evvelki yazışmalarımı takip ediosan buna da şahit olmuşundur...
uzatmayalım konuyu boşver ben duyurmaya dvm edicem,bu ara satmalıyım diğer motoru kaçırıcam yoksa...
belki biliyorsundur,birkaç hafta önce işten çıkartıldım.şuan hala bir iş yok.daha ne kadar da işsiz kalacağımı bilemediğim için satıyorum.ee kolay değil hem geçinmek,hem de 2 çocuk okutmak emekli maaşıyla.hayırlısı olsun bakalım.Bora abi niye satıyosun hayırdır??
yapma abi yaabelki biliyorsundur,birkaç hafta önce işten çıkartıldım.şuan hala bir iş yok.daha ne kadar da işsiz kalacağımı bilemediğim için satıyorum.ee kolay değil hem geçinmek,hem de 2 çocuk okutmak emekli maaşıyla.hayırlısı olsun bakalım.r:
belki biliyorsundur,birkaç hafta önce işten çıkartıldım.şuan hala bir iş yok.daha ne kadar da işsiz kalacağımı bilemediğim için satıyorum.ee kolay değil hem geçinmek,hem de 2 çocuk okutmak emekli maaşıyla.hayırlısı olsun bakalım.r:
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------
özgür kardeş ilk aldığın günden beri motorunu okurum topikteki yazılarını fln şimdi satmak istiyosun iyi hoşta .. kusra bakma uslubuna bence biraz dikkat et millet yardım etmeye çalışıyor öneride bulunuyor tersliyorsun .. buradaki ortamı bilmez gibi davranma aile gibiyiz .. biraz sakin ol kardeşim hepimiz istiyoruz isteğine ulaşmanı ama kalp kırmayada luzum yok![]()