- Motosikleti
- Bajaj Dominar 250
O gücü hissetmek istiosan yesin birazda benzin nolcak
iskence yapiyor guzelim makineye 
motor indirme deviri ver diyo redline istiyoBugun benim makineyi calistirayim dedim yeni benzin koydum depo bostu bpden birde karburator temizleyici aldim koydum ama devirlenmede sikinti yokta gazi birakinca devir isteksiz iniyor nedense![]()
motor indirme deviri ver diyo redline istiyoşaka bi yana tam olarak ne kadar yavaş iniyoki
Regulatoru diyorsunuz herhalde birde gaz tankinin uzerinde var plastik kapak oda yuvarlakGAZDA TAKILAN BÜYÜK bi parca var daire şeklinde onu nereye takmış acaba çok yolyapanlar lar icin iyi yanlız Daha 20000 bile olmamış Parasi bile çıkmamıştır onun gereksiz
ArkadaŞ adamLar Çözümü buLmuş çoktan Lpg takmışlar apacheyede gözümüz aydın xD
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...yananlara-lpgli-ozel-yapim-tvs-75516213/detay
arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var apachinin aküsünü değiştirirken şeffaf serum gibi bi kablo çıktı ama nerden çıktığını bulamadım acaba bilen varmı
yok reis aküden çıkmadı aküyü sökerken çıktı metal delik var geçtiği bi ucu boş ama diğer ucu nereye gidiyo onu bulamadım
Topcase taşıma demiririn varmı
harunbir hocam müsaitsen pzar günü görüşelim hem çanta demirini benim motosiklette görürsünTopcase taşıma demirim yok.
Anlaşılan elimdeki malzemeyle bu iş olmıyacak..