bu motorlar zaten biraz şıkırtılı çalışıyor ama seninki daha farklı sanırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------
kazası belası yoksa ve bi sorunu (ustanı götür yoksa bi ustaya götür baktır) 11000 km bişey değil fiyatı uygun bence alabilirsin. dediğim gibi süşme kalkma kaza bela sorunu falan yoksa.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------
Herkese iyi akşamlar. İstanbul'da öğrenciyim 21 yaşındayım günde hemen hemen 3 kilometrelik bir yolda git gel yapacağım 2 ay önce tvs almaya karar verdim bu başlığı baştan sona okudum sahibinden de sürekli ilanları takip ettim uygun motorlar gelip geçmesine ragmen nakitim olmadığı için alamamıştım su an anca para toparladım ve
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...i-ama-kazali-degil-dikkatttttt-68278453/detay
bu ilandaki motoru almayı düşünüyorum sizce 1 ay daha bekleyip 150 tl falan daha biriktirip ilan beklesem mi yoksa ilandaki motoru alsam mı ben bir türlü karar veremedim.Kesin karar verdiğim tek şey kısa süre içinde aranızdayım.
kazası belası yoksa ve bi sorunu (ustanı götür yoksa bi ustaya götür baktır) 11000 km bişey değil fiyatı uygun bence alabilirsin. dediğim gibi süşme kalkma kaza bela sorunu falan yoksa.