- Motosikleti
- Bajaj Dominar 250
arkadaşlar,bugün öğle saatleri itibarıyla,çalışmakta olduğum TVS bayisinden,kriz nedeniyle işten çıkartıldım.bilgilerinize.ale:
Geçmiş olsun abi.
arkadaşlar,bugün öğle saatleri itibarıyla,çalışmakta olduğum TVS bayisinden,kriz nedeniyle işten çıkartıldım.bilgilerinize.ale:
takma kafana bora abi emekli adamsın elbet ufak tefek takılacak bi yer bulursun.:king:arkadaşlar,bugün öğle saatleri itibarıyla,çalışmakta olduğum TVS bayisinden,kriz nedeniyle işten çıkartıldım.bilgilerinize.ale:
reis senin bu sayfana ben giremiyorum, ilk gün girmiştim alelacele tam inceleyemedim.Süvarİİİİİİİİİİİİİİİİİİ sözüm sözzz
http://www.motosiklet.net/forum/etk...e-vazgeciremez-bizi-motordan.html#post2572250
heyecan başladı bende yarın bayiyi arayıp rengimi söylüyorum motoru c.tesi gününe kadar toplayıp hazır hale getirecekler inş bi aksilik olmaz da c.tesi alırım şu motoru![]()
heyecan başladı bende yarın bayiyi arayıp rengimi söylüyorum motoru c.tesi gününe kadar toplayıp hazır hale getirecekler inş bi aksilik olmaz da c.tesi alırım şu motoru![]()
TSV SİTESİNE GİRİP BAKMAK SAHİBİNDEN.COM A GİRİPBAKMAK BU KADAR MI ZOR ABİ GOOGLE NEDEN İCAT EDİLDİ :santa:
---------- Post added at 14:34 ---------- Previous post was at 14:26 ----------
YBr den vazgeçtimama bana öyle birşey söyleyinki Hız ve çeviklik dışında cbf den vazgeçip apaçi alayım.
amin enes kardeşim senin de az kalmıştheturk kardeşim 3850 diyen var 3900 diyen var hatta 4000 diyen bile var bayiye göre değişiyo bir de sana. pazarlığa bakar bana kapıyı 3950 den açtı peşin biraz daha bir şey yaparız dedi yarın telde konuşup son pazarlıkları yapacağım hedefim 3850 ama tahminim 3900 den inmez kesin sonucu yarın yazarım inş.
bora abi çok geçmiş olsun. ne kriziymiş bu zamanda merak ettim doğrusu. gerçekten üzüldüm. her işte bir hayır vardır. inş daha güzel bir kapı açılır başkanım
abicim her işte bir hayır vardır iyip teselli bulmak lazım.sıkma canını.daha iyi bir iş bulman dileğiyle :king:
Geçmiş olsun abi.![]()
takma kafana bora abi emekli adamsın elbet ufak tefek takılacak bi yer bulursun.:king:
Bora bey yazınızı görünce hem şaşırdım hem de üzüldüm,"her işte bir hayır vardır"derler sıkmayın canınızı belki sizin için daha hayırlı olacaktır,her şey gönlünüzce olsun.
hayırlısı olsun Bora abi Allah başka bir kapı açar...
adanalı Abim hayırlısı olsun herşeyde vardır bir hayır arkadaşların dediği gibi bir kapı kapanır başka bir kapı açılır sıkma canını...
sağol kardeş.Her şerde bir hayır vardır Bora abi.
Hakkında hayırlısı olması dileğiyle.
bora abi, çok geçmiş olsun. herşey güllük gülüstanlıkmış gibi gösteriliyor ama ülkemizde kriz var. ama eminim senin gibi biri kısa sürede daha iyi bir iş bulur.
sağlık olsun abi herşey daha da iyi olur umarım.vardır bundada bi hayır.