TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

valla yz 125 dehşet makine de fiyatı neden o kdar pahalı sahibinde 3 ilan gördün sizinki çok pahallı geldi. ( alacağımdan değil ha öylesine dedim )

mehmet_gemli
kardeşim tekrar tekrar geçmiş olsun. başa gelen çekilir, vardır bi hayır deyip düzeltmeye çalışacaz arık :) . ben 3 sinyal + far kalkanı + rüzgarlık gibi olan şeyi değiştirdim. üstelik far kalkanını boyatacaktım. uygun kırmızıda bulamadım. enteresan bir boyaymış sedef diyorlar. bakalım ne yapacağız :D

valla yz 125 dehşet makine de fiyatı neden o kdar pahalı sahibinde 3 ilan gördün sizinki çok pahallı geldi. ( alacağımdan değil ha öylesine dedim )

mehmet_gemli
kardeşim tekrar tekrar geçmiş olsun. başa gelen çekilir, vardır bi hayır deyip düzeltmeye çalışacaz arık :) . ben 3 sinyal + far kalkanı + rüzgarlık gibi olan şeyi değiştirdim. üstelik far kalkanını boyatacaktım. uygun kırmızıda bulamadım. enteresan bir boyaymış sedef diyorlar. bakalım ne yapacağız :D
Geçen hafta 8500 teklif geldi motora o motoru bilen biliyor piyasası böyle sıfırı 18 bin tl bununda sıfırdan farkı yok ön lastik orjinal arka daha 2. lastiği şu günlerde 8 8.5 teklif geliyor ama son fiyat 9 bin tl aşşağısı olmaz :)

mehmet_gemli

teşekkürler Süvarİ benime 3 sinyal ön + ön grenaj sarı olan kısmı sadece + sağ topuz + sağ gaz elciği bir ihtimal değişecek bakalım hayırlısı...

Mehmet_Gemli geçmiş olsun dostum cana geleceğine mala gelsin boşver. Bende ona benzer bir kaza yapmıştım ön grernaj sol sinyal ve depo boya 300 küsür lira para yatmıştı sigortadan .

İki resim de ben atayım

dscf1019h.jpg

dscf1021zu.jpg

Mehmet_Gemli geçmiş olsun dostum cana geleceğine mala gelsin boşver. Bende ona benzer bir kaza yapmıştım ön grernaj sol sinyal ve depo boya 300 küsür lira para yatmıştı sigortadan .

İki resim de ben atayım

http://img846.imageshack.us/img846/8310/dscf1019h.jpg

http://img857.imageshack.us/img857/5075/dscf1021zu.jpg

Teşekkürler Mavi_Anahtar Allah Razı Olsun bakalım bende verdim servise gerekli tutanak falan herşeyi yaptım da kaza anında fotoğraf çekemedim yoktu kazadan sonra bugun aracın fotosunu ve benım motorun fotosunu ekledık te bir bilgin varmı nasıl olacak ben simdi kendi cebimden yaptırıcam karşı tarafın sigorta karşılarmı nasıl olur bilgi verebilirmisin rica etsem ?

arkadaşlar bu arada geçenlerde bende kaza yaptım burda kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun birdaha olmamak suretıyle bende sol şeritte gidiyorum hızım 50 60 km civarı kadının bir tanesı sol şeritten geliyor aradan geçmeye çalışıyo zaten hava yağmurlu arka çantaya dokandı ben yerlerde 20 metre felan sürüklendim öldüm dedim ALLAHıma binlerce çok şükür ne bana nede motoruma birşey oldu neyse bi olayın sersemliğinle motoru aldığım gibi bastım gaza yetişsem öldürecektim ama yetişemedim ki ben herzaman dikkatliyimdir ama hayvan çıkınca çarptı kaçtı plakasınıda alamadım gerçı nasıl alacaksın yağmurda neyse kazasız belasız hayırlı surüşler herkeze

Kaza olduğunda fotoğraf çeksen iyi olurmuş polis çağırsaydın onlar çekerdi diye biliyorum. Sigorta şirketi kıllık yapabilir . Benim kazada bile ben tüm evrakları fotoğrafları verdim bu kazada şüphe var filan dediler ilk sonra tekrar fotoğrafları istediler yolladım sonra sonuç olarak beni haklı çıkarmışlar kazadan . Yaklaşık 1 ay sürüyor sonuca varması . Belgeler ekspere ulaştıktan sonra sana haber gelir eksper gelip motara bakar tekrar fotoğraf çeker sonra sonuca varırlar. Haklı-haksız durumuna ve oranına göre ya karşı tarafın ya senin sigortan karşılar iki taraf da suçlu ise bir kısmını karşılıyor sanırım masrafın . Ama inşallah fotoğraftan dolayı sorun yapmazlar . Sonuçlanmadan yaptırma dediğim gibi eksperin gelip görmesi lazım

Kaza olduğunda fotoğraf çeksen iyi olurmuş polis çağırsaydın onlar çekerdi diye biliyorum. Sigorta şirketi kıllık yapabilir . Benim kazada bile ben tüm evrakları fotoğrafları verdim bu kazada şüphe var filan dediler ilk sonra tekrar fotoğrafları istediler yolladım sonra sonuç olarak beni haklı çıkarmışlar kazadan . Yaklaşık 1 ay sürüyor sonuca varması . Belgeler ekspere ulaştıktan sonra sana haber gelir eksper gelip motara bakar tekrar fotoğraf çeker sonra sonuca varırlar. Haklı-haksız durumuna ve oranına göre ya karşı tarafın ya senin sigortan karşılar iki taraf da suçlu ise bir kısmını karşılıyor sanırım masrafın . Ama inşallah fotoğraftan dolayı sorun yapmazlar . Sonuçlanmadan yaptırma dediğim gibi eksperin gelip görmesi lazım

Sigortaya haber verilcekti bugun zaten sigorta exper gönderirse gelip bakıcak göndermezse evrakları genel merkeze mi ne göndericeklermiş yani evrak olayları bittikten sonra yapılcak motor haber bekleniyor ondan sonra. Peki benim sigortam ben suçlu çıkarsam karşılarmı onu anlayamadım kimisi karşılamaz kimisi karşılar diyor anlayamadım.

Sigortaya haber verilcekti bugun zaten sigorta exper gönderirse gelip bakıcak göndermezse evrakları genel merkeze mi ne göndericeklermiş yani evrak olayları bittikten sonra yapılcak motor haber bekleniyor ondan sonra. Peki benim sigortam ben suçlu çıkarsam karşılarmı onu anlayamadım kimisi karşılamaz kimisi karşılar diyor anlayamadım.

Ya ona sigorta şirketi karar verecek artık. Tam bilmiyorum ama belli oranlar var mesela atıyorum sen %100 suçlusun ya hiç karşılamıyor yada küçük kısmını karşılıyor yarı yarıya suçlusun masrafın yarısını karşılıyor gibi. Ben bu şekilde biliyorum yanlışta olabilir . Ama araç park halinden biranda önüne çıkmış sanırım e hız sınırını da geçmemişsin senin suçlu çıkacağını sanmam .

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-temiz-modifiyeli-apache-70322201/detay

acil olduğu için fiyat düşürdüm ilgilenenler arasın lütfen .

Teşekkürler.

Motor biraz enteresan olmuş

Son düzenleme:
arkadaşlar bu arada geçenlerde bende kaza yaptım burda kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun birdaha olmamak suretıyle bende sol şeritte gidiyorum hızım 50 60 km civarı kadının bir tanesı sol şeritten geliyor aradan geçmeye çalışıyo zaten hava yağmurlu arka çantaya dokandı ben yerlerde 20 metre felan sürüklendim öldüm dedim ALLAHıma binlerce çok şükür ne bana nede motoruma birşey oldu neyse bi olayın sersemliğinle motoru aldığım gibi bastım gaza yetişsem öldürecektim ama yetişemedim ki ben herzaman dikkatliyimdir ama hayvan çıkınca çarptı kaçtı plakasınıda alamadım gerçı nasıl alacaksın yağmurda neyse kazasız belasız hayırlı surüşler herkeze

Kardeşim arabanın modelini rengini gördüysen, aynı saatte aynı yolda yine denk getirebilirsin. Geçmiş olsun. Bir de kaza yaptığın yerdeki dükkanlarla konuşsaydın mutlaka bir gören olmuştur. Takibi bırakma, yakasına yapış o katilin. Bugün sana yarın bir başkasına,

yarın balığa gitcem salı servis yaparım artık
bende gitmicem bakıma kendim yaparım artık
çok zaafları bunun
10 luk yağı 20tl ye sattı
2500 km buji değiştirelim dedi 25 tl ye, ama bilinçli olduğum için olmaz dedim
500 bakımında ön dişliyi 14 yapalım dedi, yoksa 110 u geçmez dedi, yeni motor dişlimi değişir dedim kabul etmedim
yağ filtresi 15 tl dedi
bakım ışığını söndürmeyi bilmiyor
motor ani gaz yemiyo dedim, normal bu dedi
zinciri kendisi temizlemesi lazımken benzinlik tarif edip sıcak suyla yıkatmamı söyledi
yeter bu kadar herhalde

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------

65 tl lik ne yaptıki 2 3 civata sıkıp yağ değiştiriyolar
servis ışığını söndürmeyi bilmiyolar o sorunu bende yaşadım, komik servis, serviste denmez aslında
bende gitmicem artık bu son olacak
hayırlı uğurlu olsun motorun, birgün haberleşip biraraya geliriz inş

Merhaba iyi günler hangi servisten bahsediliyor acaba ben konuyu kaçırdım biraz ama.. Bilelim de ona göre gitmeyiz bizde....

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,belki bilmeyeniniz vardır,ben ADANA'daki TVS bayisinde çalışıyorum.tamirci yada usta değilim.25 yıldır motosiklet kullanıyorum.eğer bujide fabrikasyon sorun yoksa,2500 km.de buji değişmez.sağlıklı çalışan bir motorda,10 000 km.de değiştirilmeli.yağ filtresi 9-10 tl.ön dişliyi 14 yaparsanız,vites araları uzar,şehiriçi kullanım için idealdir,sık sık vites değiştirmek zorunda kalmazsınız.onun yerine daha iyi verim almak istiyorsanız,ön dişliyle oynamadan,arka dişliyi 43 yapın 5 km.hızda fark ediyor,ayrıca 1.-2. viteste ön kaldırma meyili azalıyor.söylediklerim tecrübeyle sabittir.

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,garanti kitapçığının 37. sayfasında,4. sütunda,buji ,8500-9000 de değiştirin yazıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar