sağol kardeşim denedim şükür apache'yi fazla uzak değil turgutlu bana kemalpaşa'dayım

şimdi ilk izlenimler;
hava çok yağmurlu olmasına rağmen motorsiklet sahibi gel incele dedi ee tabi incelememek olmaz

atladım arabaya gittim kırmızı bi apache öyle bana bakıyo

çalıştırdım, dijital gösterge gayet güzel bir hava katmış motora.ybr'ye göre biraz daha racingimsi sanki vites ve fren pedalları arkada ama hoş.yağmur yağsa da çıktım yola 1. ve 2. viteslerde hemen hemen kesiciye sokacak kadar devirli kullandım kısa bi mesafe olduğu için 3 e atamadım fakat yetti bana. hemen vibrasyon konusuna gelelim; bugüne kadar boşuna bi sorunmuş gibi gösterilmiş ve uzun uzun konuşulmuş. 2 yıllık ybr kullanıcısı olarak beni rahatsız etmedi hafif bi titreşim var fakat sorun olmuyo kesinlikle. debriyaj gaz yumuşak frenler iyi durumda.malzeme kalitesi gayet iyi. motorsiklet 4200 kmdeymiş 3650 lira istiyo ve dijital gösterge sorun çıkarmamış henüz. 4200 km 3650 lira yapar mı ben 3500 e verirse alayım vermezse de sıfır km 2012 alayım diyorum. değerli yorumlarınızı belkiyorum kazasız belasız iyi günler...