Havalar 2 3 gündür soğudu belki onun da etkisi olabilir. Ben sabahları jikleyi yarımdan biraz daha az çekiyorum marşa basıyorum 3 4 sn bekledikten sonra çekiyorum jikleyi eldiven,kask filan giyene kadar ısınıyor motor ondan sonra basıp gidiyorum sorun olmuyor. 100-200 m kesiklik yapıyor hafif illaki ama daha sonra sorun olmuyor. Eksoz patlaması bende de var motorun bir özelliği sanırsam. Millet eksoz patlatmak için özel yaptırıyor sen şikayet ediyorsun![]()
Lastikler gerçekten kötü bende ön tekeri bir ara fena kaydırdım o gün akşam gittim değiştirdim. İrc marka lastik var şuan idare ediyor kayma yapmadı pek.
Motor ısınınca devir 1300-1500 arası olması lazım 1in altında çok düşük sabah çalıştırma sorunu bundan kaynaklanıyor sanırım onu yükselt bence.
Dostum o metzeller lastikleri kaça aldın jantla uyum sağladımı ? Metzeller 1 numaradır motor lastiğinde
Geçenlerde bende bir denedim gaz yemedi aniden gaz kökleyince bu sorunmu yoksa böylemi olması gereliyor bilmiyorum. Eski motorumda da böyleydi.
Daha öncede yazdım gaz teli 4 defa koptuysa sorunu başka yerde ara tel ya motorda bir yere temas ediyor yada başka birşey koparıyor. Kimsede öyle bir sorun yok.
Honda da alsan yamaha da alsan şimdi gidip lastiklerde fark bulamazsın hepsi kayıyor değiştirmek lazım.
Titreşim ilk zamana göre çoğaldıysa gidip vidalarını sıktır motorun .
Senin orada ya servis yok ya anlamıyor yada sen götürmüyorsun .
öyle bir mantık olamaz motor titremiyor sonra 3000 de km 180 gösteriyor kendisi ve titriyor ha ? ve kusura bakma da 5bin devirde motor kaymak gibi gidiyor. 8bin deviri geçmediğin sürece sorun yok.
Bu forumu yüzlerce insan okuyor kimseyi yanlış bilgilendirmeye hakkın yok 5 binde motor harika gidiyormuş daha kaç km yaptınki konusuyorsun eğer forumun eski sayfalarına bakarsan ilk 2011 alanlardan biriside benim ve fotoğraflarım var Ben yazdıklarımın hepsinin arkasındayım çok samimi bir yazı yazdım yoksa bindiğim motoru neden kötüleyim benim tek amacım İnsanları daha fazla kötüye göndermeyelim ben alırkende motor canavar 150 çok rahat görüyo diyorlardı birgün çıktım 140 lara bin pişman oldum Yani demek istediğim bizden artık iş geçti ben aldım ama alacak arkadaşlar o hatayı yapmasın başka modellere baksın sakın KM saati dijital diye kanmayın beni kandıran en büyük şeylerden biride oydu