hayırlı olsun kardeşim.kazasız belasız nice km'lere inş.Herkese Merhaba,Gri mi sarı mı diye düşünürken en sonunda sarısına karar verdim ve İstanbul'da sadece orda olduğu için ümraniye yaşar ticaretten bir adet sari tvs aldım.Henüz plaka çıkartamadığım için aktif olarak binemiyorum ama gerçekten harika bir motormuş.Kalitesi estetiği gücü ilk bakışta beni çok memnun etti.Plakasını da bayramdan sonra takar takmaz foto eklicem.Sımdı sırada ıyı bı rodaj bekler benı.Bu arada sormak ıstedıgım bırsey var.Suankı motorum modenas cup ve yarı otomatık bu yuzden vıtes gecıslerı tvs de bıraz garıp geldı.Ozellıkle bosa cok zor gecıyor.Pedala yarım basınca ancak bosa gecıyor.Ama dıger vıteslerde bı sorun yok.Bu normal ve benım bılmedıgım bı durum mu? yoksa bı garıplık mı var? Yada ılerıde oturur mu.
evet bayramda memlekete gidicem ben dönüşte grubu toplayalım. sonra egeyi alt üst ederizne demek kardesım her zaman beklerım bundan sonra sık sık goruselım hatta su grup ısınıde unutmayalım bayramdan sonra esaslı bır calısma yapalım bu konuda![]()
ilk çalıştığında neden geldiğine bi fikrim yok fakat. gaz verip bırakmadaki için zincir gevşekliğini bi kontrol et.Arkadaşlar benm Motordan Soğukken genelde alt taraftan şıkır şıkır tıkır tıkır bi ses geliyo ısınınca kesiliyo nedir çözemedim bilen varmı birde vitesteyken motor gaz kestiğimde tık diye ses geliyo son 3 4 gündür farkettim gaz verince yine tık diyo her gaz kesip vermede var çözemedim kafayı yicem motor 1500 km falan oldu bilen varsa yazarsa sevinirim... ?
ilk çalıştığında neden geldiğine bi fikrim yok fakat. gaz verip bırakmadaki için zincir gevşekliğini bi kontrol et.
2011 kasa cbr125 lere bak yada ikinciel hyo 250R veya nakedben de yakın zamanda motor alıcam işte kafamdaki soru işaretlerini gidermeye çalışıyorum.Bir aralar yükcek cc düşündüm iş motoru almakla kalmadığı için vazgeçtim.(Vergi, Yakıt, Bakım, vs)
Mantığım sıfır Apachee al diyor. Gönlüm 2.el WR125X
durmadan dip gaz 300 km yaptım. motor hala yol istiyor ama ben yoruldum tabiApachee nizle yaptığınız en uzun yolculuk kç km?
2011 kasa cbr125 lere bak yada ikinciel hyo 250R veya naked
bora abi bi bayilikte bana ver açayım trabzona sevindireyim hemşehrilerimi :mrgreen:trabzona bayi mi açsak ne etsek?
ah keşke o iş elimde olan bir iş olsaydı.bora abi bi bayilikte bana ver açayım trabzona sevindireyim hemşehrilerimi :mrgreen: