heyy ahali ne yaparsınız, nerde bu millet
aynen ya baktım 2, sayfanın ortalarında buldum bu başlığı olmuyo böyleheyy ahali ne yaparsınız, nerde bu millet
susma sustukça sıra sana gelecekbende hep okuyom acaba yazsam mı ara sıra![]()
usta nbr gelmedın hade gorusek sımdı ısın yoksaparlement mavisiuff deli olur yaa
benim elim yatkındır bu işlere çok motor yaptık ama çok uzaksın be dostum
artık kendi motorlarımı yapmıyorum orjinal en iyisi gibi geliyo
![]()
idir ya ne yapalım aynı. bi gelemedik ayıp oldu şuan işim yok aslındausta nbr gelmedın hade gorusek sımdı ısın yoksa![]()
05077602274 benım numaram mesaj at bana yaa ben gelım ya sen gel fark etmez ama bı caya gelcem dıe sozun vardı haneidir ya ne yapalım aynı. bi gelemedik ayıp oldu şuan işim yok aslında![]()
senden cevap beklerken peder geldi biraz arba baktık yaw. değiştirme planları varda05077602274 benım numaram mesaj at bana yaa ben gelım ya sen gel fark etmez ama bı caya gelcem dıe sozun vardı haneyola cıkarsan mesaj at
---------- Post added at 21:16 ---------- Previous post was at 21:07 ----------
gelıyon muuuu
---------- Post added at 21:33 ---------- Previous post was at 21:16 ----------
heyy cıktınmı yolaaaa...
bacaklarımı ve ellerimi hissetmiyorumıı bakam gelıonmu bare bıttımı ısınız![]()
hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler, sarısı güzel iyi tercihHerkese Merhaba,Gri mi sarı mı diye düşünürken en sonunda sarısına karar verdim ve İstanbul'da sadece orda olduğu için ümraniye yaşar ticaretten bir adet sari tvs aldım.Henüz plaka çıkartamadığım için aktif olarak binemiyorum ama gerçekten harika bir motormuş.Kalitesi estetiği gücü ilk bakışta beni çok memnun etti.Plakasını da bayramdan sonra takar takmaz foto eklicem.Sımdı sırada ıyı bı rodaj bekler benı.Bu arada sormak ıstedıgım bırsey var.Suankı motorum modenas cup ve yarı otomatık bu yuzden vıtes gecıslerı tvs de bıraz garıp geldı.Ozellıkle bosa cok zor gecıyor.Pedala yarım basınca ancak bosa gecıyor.Ama dıger vıteslerde bı sorun yok.Bu normal ve benım bılmedıgım bı durum mu? yoksa bı garıplık mı var? Yada ılerıde oturur mu.
debriyajlı motor da boşa cup daki gibi geçmez vitese tam basmıcaksın yarım basıcaksın normalı o zaten. cup gibi değildir bi sorun yok alışırsın.Herkese Merhaba,Gri mi sarı mı diye düşünürken en sonunda sarısına karar verdim ve İstanbul'da sadece orda olduğu için ümraniye yaşar ticaretten bir adet sari tvs aldım.Henüz plaka çıkartamadığım için aktif olarak binemiyorum ama gerçekten harika bir motormuş.Kalitesi estetiği gücü ilk bakışta beni çok memnun etti.Plakasını da bayramdan sonra takar takmaz foto eklicem.Sımdı sırada ıyı bı rodaj bekler benı.Bu arada sormak ıstedıgım bırsey var.Suankı motorum modenas cup ve yarı otomatık bu yuzden vıtes gecıslerı tvs de bıraz garıp geldı.Ozellıkle bosa cok zor gecıyor.Pedala yarım basınca ancak bosa gecıyor.Ama dıger vıteslerde bı sorun yok.Bu normal ve benım bılmedıgım bı durum mu? yoksa bı garıplık mı var? Yada ılerıde oturur mu.