selam mıllet dun on dıslıyı 14 yaptım tıtresımı baya bı aldı yakıt sarfıyatıda dusucek dıe tahmın edıyorum ayrıca motor cok daha fazla serı oldu normalde 60 km hıza 5.9 sanıyede cıkıoken su anda 4.6 sanıyeye kadar dustu az oncede arkama bı arkadas aldım ben 55 kılo o 90 kılo 110 yaptı motor yane gucunu cok fazla yıtırmedı motor son hız olarakta 143 gordum ruzgarsız duz yolda tek kısı 2. vıtes red lıne da 62 km ye kadar cıkıo su anda motor vıtes gecıslerı cok daha yumusak oldu tek denemedıgım sey dık bır yokusta 2 kısı per formansı ne kadar etkılıyıcek gercı benım cok hafıf olmak gıbı bı avantajım var

tekken guc kessın sanmıyorum o yuzden sımdı arkama o 90 lık arkıyı alıp bı denım gelım bende merak ettım sımdı

gelınce yazarım

---------- Post added at 20:21 ---------- Previous post was at 18:45 ----------
denedım geldım arkadaslar ıkı kısı dık bır yokusta yokusun uzunlugu ortalama 1 -1.5 km 5. vıtes 106 ıle yokusa gırdım 700 800 metre gıttıkten sonra hızım 70 e kadar dustu daha sonra vıtesı 4 ten 3 e aldım motor yokus sonunda 80 km hızdaydı motorun devrıde 6 ıle 9 bın arasındaydı yane 6000 devırın altına hıc dusurmedım motoru denedıgım yokusuda soylıyım belkı muglayı bılenler bılır mugladan marmarıse dogru gıderken unıversıtenın yanındakı rampa rampanın acısı ortalama 60 derece sonuc bu

)
---------- Post added at 20:50 ---------- Previous post was at 20:21 ----------
KARDES SEN MUGLALIMISIN BEA GORUSEK BENDE MUGLADANIM OGRENCIYIM MERKEZDE
[email protected] maıl at bana yada faceden mesaj at