Arjantinli69
250cc ve üzeri bir Kawasaki ya da Suzuki den inip Apache ye bindiğinde titreşimi fazla bulabilirsin. Fakat çin malı motordan binip buna binenler çok mutlu görünüyor. :bounce: Titreşim yok deyip kimseyi buna inandırmaya çalışmam. İlk motorsikletim ve şuana kadar 3000 km yaptım titreşim benim için sorun teşkil etmiyor. Motorun çalışması, performansı, şekli, atikliği gayet yerinde.
yorumu iyi okusan anlıyacaksın olayı ama ilk iki cümleye göre yorum yapıyorsun arkadaşım hemen.2008 ve 2010 iki apache ile 36.000 küsür km yaptım dedim,ondan sonraki kullandıgım motosikletlerle bi alakası yok yani.kawa nereye tvs nereye :silent:
çogu yeni alan kullanıcılar çinli motor'dan inip tvs kullanmaya başladıkları için titreşim az geliyor onlara,birde titreşim olayı kişiye göre degişir.
ben bir şeye iyi para veriyorsam O malında iyi,kusursuz olmasını isterim,haksızmıyım.
cbf ve ybr de titreşim gören varmı her ne kadar çin montajı olsada :silent:
neyse benim asıl söylemek istedigim ; yok çift tırnak buji taktım titreşim kesildi diye yeni kullanıcıların aklını karıştırmayın,sayfalarca yazdık buraya eski kullanıcı olarak ama hayla bilmeden yorum yapan arkadaşlar var.
kazasız kullanımlar,yakışıklı ve sağlam motordur apache titrese bile