hoş geldin hayırlı olsun. at bi kaç resimde bakalım motora=)Akadaşlar selamlar.
Foruma yeni katıldım, 15 gün önce de 2011 titan gri apache aldım.
umarım güzel paylaşımlarımız olur.
bu arada herkese şimdiden hayırlı bayramlar...
hoş geldin hayırlı olsun. at bi kaç resimde bakalım motora=)![]()
Değerli arkadaşlar hepinizin mübarek ramazan bayramını kutluyorum. bu arada foruma yeni katılan arkadaşlarada hoş geldiniz diyorum.
---------- Post added at 18:29 ---------- Previous post was at 18:18 ----------
arkadaşlar dün bayram tatilini fırsat bilerek gaziantepten hataydaki yeni doğan yeğenimi görmek için bi uzun yol yapayım dedim ve dün sabah saat 6:00 da yola cıktım.tertemiz havada çok keyifli bir yolculuk geçirdim ve saat 9:00 da hatayda oldum. dün orda kaldım ve bugun sabah aynı şekilde gaziantep'e döndüm ve motorum uzun yol konusunda birkez daha kendini ıspatladı.forumda resim nasıl atılıyor onu öğrenmeye calışıyorum eğer basit bişeyse burda yazabilirmisiniz öğrenirsem birkaç resim atıcam.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-...a-nasil-resim-eklersiniz-resimli-anlatim.htmlforumda resim nasıl atılıyor onu öğrenmeye calışıyorum eğer basit bişeyse burda yazabilirmisiniz öğrenirsem birkaç resim atıcam.
yürümene gerek yoktu sol elinle debraj direksiyon yapardın sağ elinide depoınun sol altına uzatınca ordan elle gaz verilebiliyor öyle idare ederdin. depo falan sökülmesi bana gereksiz geldialtı üstü alttan teli yollayacak üsten zaten çıkması lazım herneyse =)Arkadaşlar bugün işe gitmek için 6.15 de yola çıktım saat 6 .30 da iş bası yapmam gerekti ama maalesef yolda giderken gaz koluna birşeyler oldu ve motor aniden yavaşladı ve durdu .15 dakika yağmur altında motorcuya yürüdüm allahtan açıktı baktı gaz teli kopmuş dedi yenisini taktı ama tam 1 saat 20.dakika sürdü tel için bütün motoru depoyu bile sökmek zorunda kaldı.Ve motorum ilk defa 4 bin km de beni yolda bıraktı.Usta bu gaz teli yine kopar orjinalini al dedi bayramdan sonra sipariş vericem orjinal gaz teli allahtan düşmedim haa![]()