hız yapma sabret
800km den sonra ufak ufak bastım
dikkatli kullan
ya kardeşş ben bu sele altını açtım teli çekip ama deponun salladığını fark ettim öğle biras sert sallayınca sallanıyo kopmle acaba bu normal mı
hız yapma sabret
800km den sonra ufak ufak bastım
dikkatli kullan
benimkide sallanıyo normal herhaldeya kardeşş ben bu sele altını açtım teli çekip ama deponun salladığını fark ettim öğle biras sert sallayınca sallanıyo kopmle acaba bu normal mı
:cat: aynen katılıyorum ybr lerin depolarıda sallanıyodu. civatasına baktım sıkı dediğin gibi arada conta tarzı bişey var.arkadaşlar,depoyu direk şaseye sabitlememişler,sabitleme vidalarının arasında lastik conta şeklinde birşey var.bence,sebebi de vibrasyonu hissettirmemek.
:cat: aynen katılıyorum ybr lerin depolarıda sallanıyodu. civatasına baktım sıkı dediğin gibi arada conta tarzı bişey var.
arkaya vurmaya başladı binen rahatsız oluyoale: bende üzülüyorum
bugün bakıma giricek umarım en aza indirilir
ptesi yapalım dedi bakımıkardeşim bakımda ustaya sorup bizi aydınlatırmısın bu konuda
olabilir dediğin gibi. bende civatası sıkı olunca normali demekki bu dedim.ben sordum deponun sallanmasını.sbep şuymuş. en ufak bir darbede depo çöküyor. ama tvs bu esneklikle bir nevi önlem almış. bence iyi bir düşünce. ayrıca virajlarda motoru hafif yatırırken yani kazık gibi durmuyor motor =)
yok sorun yok bence. ben hiç bunu problem etmem. önceki motorumun deposu küçük bir darbede çökmüştü.bunu iyi düşünmüşler.esnek olsa çökmezdi yani. çok küçük bir darbeydi.
bu motorun gaz yememe problemi bnmkinde de wardı. karbürötörü açtılar. hava üflediler komperosörle. hava ayarını yaptılar. rölantide yükseldi geçti . bi bunları servisizine söleyin. belki ip ucu olur..
arka basamaklarda titreşim fazlamı sizin motorlardada
bakımdanmış derken?kardeş benim motor acayip titriye bakımdan mış bide pat pat pat die çalışıyooama yinede on numara motorumu seviyorum..
bakımdanmış derken?
pat pat diye çalışması hava ayarından olabilir
Evet arkada titreşimi cok daha fazla hissediyorsun,özellikle arkada artçı olup denemeni tavsiye ederim motoru sattıgım gün bunu tecrube etme imkanım oldu sürerkende vardı zaten ama arkada cok daha fazla rahatsız edici zaten bu yüzden de motoru sattımarka basamaklarda titreşim fazlamı sizin motorlardada
Bugün gittim bayiye baya bi inceledim.
Bir kaç sorum olacak arkadaşlar![]()
1. Motor orda dururken (kontak kapalıyken) devir saati 1 deydi? :sunny: 0 da olması gerekemezmi motor kapalı sonuçta?
2. Sahibindende bu motorun bi kaçtane 2011 modeli var bu insanlar niye satıyor korkuyorum onları gördükçeale:
3. Bu titreşim olayını sordum bayiye mutlaka oluyor ama zamanla düzeliyor dedi. Bu zaman ne kadar sürer arkadaşlar? Yani vidalar döküldükten sonra titreşim bitse anlamı yok
4. Bu motorla en uzun yol yapan aramızda sanırım "Adanalı" Bora abimiz. Abi kaç km yol yaptın? Uzun yolda rahatsız edici yönleri varmı? (Bu sorum tüm uzun yol yapanlara)
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :rendeer:
iyi forumlar
arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar ben aranıza yeni katıldım bu forumu cok beğeniyorum.ben de 2009 model apache kullanıyorum 2 yıldan beri uzun yolda yaptım. yeni kasayıda test etme imkanım oldu hemen hemen herşeyi aynı geldi bana motor aksamı olarak.motor gercekten kaliteli ben daha bir vidasını bile değiştirmedim.hafif bi titreşim var fakat özellikle 4 ve 5.viteslerde baya azalıyor devir yükseldikce titreşim yükselmiyor. bide bazı servisler ilk bakımdan sonra titreşim sıfır oluyor diyorlar ben buna katılmıyorum motoru ilk aldığınızda nasılsa aynen öyle devam ediyor. ama ben iki yıldır bu hafif titreşimden hic rahatsız olmadım.şimdilik söyliceklerim bunlar hepinize kazasız sürüşler diliyorum.Bugün gittim bayiye baya bi inceledim.
Bir kaç sorum olacak arkadaşlar![]()
1. Motor orda dururken (kontak kapalıyken) devir saati 1 deydi? :sunny: 0 da olması gerekemezmi motor kapalı sonuçta?
2. Sahibindende bu motorun bi kaçtane 2011 modeli var bu insanlar niye satıyor korkuyorum onları gördükçeale:
3. Bu titreşim olayını sordum bayiye mutlaka oluyor ama zamanla düzeliyor dedi. Bu zaman ne kadar sürer arkadaşlar? Yani vidalar döküldükten sonra titreşim bitse anlamı yok
4. Bu motorla en uzun yol yapan aramızda sanırım "Adanalı" Bora abimiz. Abi kaç km yol yaptın? Uzun yolda rahatsız edici yönleri varmı? (Bu sorum tüm uzun yol yapanlara)
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :rendeer:
iyi forumlar