arkadaşlar bende bayadır takip ediyorum burayı. tvs mi istedim ortacadan alıcam (muğla) siyah rengini getirecekler onu bekliyorum. renkdede kararsız kaldım ama sarı istiyodum tabi babam o ne öle dedi dedim siyah olsun :d:d motor gerçekten çok performanslı bi makina hızlı güçlü kalıplı. burda ustamız vardı o gerçekten çok tavsiye ediyo şuan herkes tvs almaya çalışıyo diyo. herneyse konuya girmek istiyorum yukarıda motoru 500 600 km ye gelmiş ama hala hiç gaz açmamış arkadaşlarımız var. arkadaşlar 500 km ye kadar sıkmayın motoru 500 den sonra asılın gitsin rampaya vurun motoru ki alışsın. ve motor ısınıp soğuması ısınıp soğuması lazım rodajda. sıcakda motor sürülmez die bişey yok o piston pişecek yatağında. yani size tavsiyem bu artık gaz açmaya başlayın. ben alınca getiren kadar zaten 65 70 km yol gelecem 50 60 la gelirim tabi tek bi vitesde değil vites değiştirin hep. 500 den sonra asılırım artık. bu benim tavsiyem yakında motorumla aranızda olacam. hepinize iyi günler ALLAH kazasız belasız binmeyi nasip etsin ve hepinizin motoru hayırlı olsun.