gercek su ki bazi kisiler mrkaya o kadar para verip daha ucuz motorlarin daha iyi olmasini hazmedemiyor ve koru korune savunuyor, ben apache sahibiydim, titresim asla rahatsiz edici degil, hatta motorsever kisiler icin aldigin hazdan dolayi titresimi hisseden var mi bilniyorum, ben istanbul tekirdag istanbul yaptim apache 2007 model ile, ne ben rahatsiz oldum ne artcim, daha onceki motorum kymco ck125 2006 model idi, istanbul sinop yapacaktim yazin, herkes gitmez yok iki gunde git, ybr yada cbf olsa gider ama ck125 gitmez, gitsede iki gunde gider, titresimden bir hafta kendine gelemezsin v.s. dediler, kimseyi takmadim cunku yabanci forumlarda baktim, kymco tas gibi motor gunde 1000km yapan var, ciktim yola 700kmyi 10saatten kisa surede yaptim, 4-5 kere mola verdim, oglen 1 gibi ciktim yola aksam 10 civari evde idim, ailem ile oturdum, ertesi gun dugun vardi, erken kalktim 300km gene yaptim motorla, ne kimsenin dedigi gibi titresimden bayildim ne de kendime gelememezlik oldu, tamamen yalan uydurma beyanlara takilmayin, cinli jinlun 250 im vardi, 0km ile zangir zangir titreyerek giderdi, ama apacheymis kymco falan kesinlikle rahatsiz edici degil, hatta motorun gucunu hissetmeyi bazi kisiler titresim sayiyor apache alacaksaniz titresimden dolayi asla almamazlik etmeyin, almazsaniz firmadan dolayi almayin ( isotlar
)