burada temiz kullanmakta önemli tabiki.. allah kaza bela vermesin.. burada bi arkadaşımda regal var 2006 model ne servis nede parça sıkıntısı görmedi.sadece yağ ve su koymuş.. işin aslı 4 liralık motorlarıda bu kadar irdelemenin anlamı yok .. ateş olsa 4000 tl yakar
koray arkadaş madem 4.000 tl yi gözden çıkardın üzerine b, 4.000 daha ekle adam gibi bir motosiklet al paranı parça sıkıntısı olan motora yatırma derim.
ben eski bir tvs sahibi olarak çok bekledim parça,elimizde yok diyip sallıyorlar seni servis ile başbaşa bırakıyorlar.
aslında üst sayfaları okursanız tvs hakkında daha iyi bilgi sahibi olursunuz.
çukura düştün jantı kırdın hadi parasını geçtim (550 tl arka jant) jantı nerden bulup alacaksın,hindistandan siparişmi geçeceksin yada çinli bir motorun jantınımı takacaksın.
motor güzel kaliteli kimsenin lafı yok,unutulmaması gereken dışarıdaki motorun aynısı değil Türkiye'ye Türk kullanıcılarına özel toparlanmış yeni kasa apache.ne sorun çıkaracağı muamma çünkü kullanıcısı yok.
bir motosiklet almadan önce getiren ithalatçı firmanın müşterisini hangi gözle gördüğünü bilmeli,işini önemsediğini bilmeli,yedek parçasının olup olmadığını kaliteli servis ağı olup olmadığına bakmalı,bu kıriterlere uyuyorsa para yatırıp almalı,yoksa çinli modi al daha iyi yedek parça bol-ucuz.
kendisini kanıtlamış çok motosiklet var o fiyatlara.