Arjantinli 69 arkadaşım ilginiz için sağolun.Hocam motosikleti sıfır aldım ve sadece gezmek için kullandım.Yaklaşık 1senedir bakımlarını kendim yapıyorum.Çünkü burdaki (İst-Avrupa) bayiye sinir oldum.Gerçi sonra bayiliğide iptal olmuş herhalde.Neyse enson ustaya gösterdiğimde bana zincir-dişliler ve akünün değişmesi gerektiğini söyledi.Bende hiç birini değiştirmedim.Halen de kullanıyorum.Sorunsuz.Ancak uzun yola gideceğim için ve subap ayarı bozulduğu için, herkesin tavsiye ettiği aydın motora götürdüm.Sağolsunlar bakımları hoşuma gitti.Ayrıca biraz abes olacak ama maddi olarak saldırmıyorlar. Ama ben motosikleti ayakla çalıştırıyordum aküsü bitti diye düşünüyordum.Ustanın akü sağlam marş motoru bozuk dedi.Bakalım hayırlısı bende şimdilik ayak ile çalıştırıyorum. Bu arada 16 000km büyük bir bölümünü uzun yolda gittim.. Sağlıcakla kalın... ALLAH korusun...
dogru yere ayak atmışsınız.sağolsun Aydın usta iyidir,bende size Aydın ustayı tarif edicektim ama zaten gitmişsiniz.şu an için benim gözümde bu işten elinin layıkıyla ve ustalığıyla yapan iyibir usta arayan Aydın ustaya ugrasın derim.insanları yanıltmadan ve fazla parasını harcatmadan gereken her türlü bakımları yapıyor sağolsun.servisten ayrılırken memnun çıkmak kadar dogal olan bişey yok sanırım.şu apache'nin kahrını çekiyorsam usta sayeseinde çekiyorum desem yeridir.tık demeden sorunu çözüyor sağolsun.
birde yeni kasaları soran arkadaşlara şöyle bir tüyo vereyim şu an için 2010 model yeni kasalar Temmuz sonu Türkiye'de olucakmış.bekleyenler motosikletlerini satıcak olanlar kendilerini ayarlasınlar derim.biliyorsunuz yeni kasalar 160cc ve enjeksiyonlu,dijital gösterge mevcut ve sessiz bir TVS.hadi hayırlısı diyelim.ben gelirse ileride bir tane 250 cc TVS alacağım çok sağlam ve kaliteli üretim yapıyorlar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:40 ----------
http://img17.imageshack.us/i/fotoraf0135i.jpg/
http://img52.imageshack.us/i/fotoraf0133.jpg/
buda benım apachı 5000 kmde idda ediorum mersınde deil turkıyede bundan temız apache yoktur son hız dersenız duzde suan yatmada 130 yatınca 145 leri goruoor ama suan bı kere denedım rodajda oldugu için bı muddetsonra daha net sonuclar alırım
hayırlı olsun erdal arkadaşım Apache'n.motorun benimki kadar olmasa da gayet temiz görünüyor

şaka bir tarafa motorunuza bakarsanız o da sizi üzmez derim.ben bakımsız motoru hayatta sevmem üzerine oturasım gelmez.ama fazla iddialı olmamalı sizin orda seninki temiz olabilir,mesela bahadır arkadaşın motoru da çok temiz ve ya düzceli Aspendos'un motoru,belki benim yarasa'da temizdir ne dersin.diğer aklıma gelmeyen temiz ve bakımlı TVS sahipleri alınmasın,herkesin motoru kendine göre güzeldir...ama bizim Berk arkadaş var hiç bakmıyor TVS sine
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]