Şimdi Polemik Yaratmak istemiyorum da bir konuyu bilmeden Böyle Yorum Atmayalım. Ben Motoru İstanbul'dan 3.450 ye getirdim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:29 ----------
Motor 10 Numara olmuş ellerinize ve Emeginize Saglık. Direksiyon Race Olmuş Çok güzel gerçekten.
polomik boş iş kardeş.sen o motordan bir tane daha getirt şimdi parasını ben vericem hediyem olsun sana.2009 ve üzeri ithal olucak ama.bilip bilmeden konuşuyor yorum yapıyorsunuz burda.meil attım cevabı bu diye.ne diyecekti sana abicim yarın geliyor hemen emrinizdemi.satış taktikleri bunlar ,bilmeniz gerekir burda senelerdir yazıyor,yazıyoruz ama hiç okumamışsınız anlaşılan.O 3500 tl ye satılan motorlar 2008 de gelen ithal motorlar diye.burda bir şeyin ithal tarihi önemli benim için öyle.çekmişler yurtdışından motorları fazlaca ,satamamışlar elde kalan eski modelleri satıyorlar.ruhsatta trafik çıkış tarihi yeni olabilir ama sonuçta bayi depoda beklemiş motorlar.arada sırada serviste denk geliyorum bayi yetkilileri ile .istersen işin aslını ögrenmek isteyen arkadaşlar Aydın ustaya bir sorsunlar bu motorların durumu nedir diye...... bilgi sahibi olursunuz ilk agızdan...