acele etmeyin arkadaşlar tvs apache rtr 250 ler piyasaya çıkmış büyük ihtimalle bizde gelir. onlardan edinip kulüp kurarız. sitedeki verilerine göre 250cc 30bhp 6 vites. gerisini siz düşünün artık![]()
Vallahi Beni TVS Yetkilileri Aradı. Türkiye'ye Mayıs Ayında Gelmesi Gündemde Olan Motor RTR 160 Kasalı 150. Yani Kasa,Granaj 160 RTR olucak ama 150 CC olucak. Tani 250 CC var ise Vede Gelirse. Hemen Alırım Yani.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:37 ----------
Arkadaşlar selam, ben aranıza yeni katıldım ve pek te takılamıyorum işin açıkçası. Benim bir sorum olacaktı, benim apache ye ben özellikle 98 oktan kurşunsuz benzin alıyorum. Motorun çekişinde-gücünde baya fark ediyor.dün bir arkadaşla muhabbet esnasında "motosikletin kitapçığında yazan benzini kullanmamı" söyledi aksi halde fazla gücün motosikletin karbüratör ayarlarını bozacağını söyledi.Sizin görüşleriniz nedir?....
Kazasız belasız- hayırlı günler...
İlk Önce Hoşgeldiniz. Ben 95 Kullanıyorum. Kitapçıkta Yazanı uygulamakta Fayda Var Tabi. Ama Ondan ziyade Bir Motorcuya sorarsan sana daha faydalı bir bilgi verebilir. Özellikle Garantiye Götürdügün Motorcu Varsa. Çünkü Ben Garantiyi Bozdum. Benim Garanti Servisi Mondial'di Bende Götürmedim 2 seferden Sonra.