TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
subab ayarları 8 e 8 mi olacak yoksa 8 e 10 mu bilen var mı ?

Vallahi Mayısta Gelsin RTR lar. Direk alıcam bir tane.

TVS Türkiye'den mesaj varrrrrrrrrrrrrr...

---------------------------------------------------------------
Sayın Okan Karamisa;

Gönderdiğiniz e-posta için çok teşekkür ederiz.

Türkiye’de şu an için Scooty Pep + ve Apache rtr 150 cc lik ile devam edilecektir. Şu an apache rtr 160 ve 180 cc gündemimizde bulunmamaktadır..

Araçlarımızla ile ilgili önerilerinizi, isteklerinizi ve şikayetlerinizi gelecekte de her zaman bizimle paylaşmanızı bekliyoruz.

Saygılarımızla,

RTR 160 gelmicek :(((((((

Sanki adamlardan bugatti veyron getirmelerini istiyor insanlar. her sene aynı muhabbet, getiremediler hala bi motoru....

TVS Türkiye'den mesaj varrrrrrrrrrrrrr...

Sayın Okan Karamisa;

Gönderdiğiniz e-posta için çok teşekkür ederiz.

Türkiye’de şu an için Scooty Pep + ve Apache rtr 150 cc lik ile devam edilecektir. Şu an apache rtr 160 ve 180 cc gündemimizde bulunmamaktadır..

Araçlarımızla ile ilgili önerilerinizi, isteklerinizi ve şikayetlerinizi gelecekte de her zaman bizimle paylaşmanızı bekliyoruz.

Saygılarımızla,

RTR 160 gelmicek :(((((((

Valla Okan Kardeşim RTR dedigimz zaten 150 CC likler. Sadece Goruntu olarak 160 RTR gibi olucak. Dijital Gosterge Granajlar Sakal V.s Ama motor 150 CC Kalıcak. Bana Telefon Ediyorlar arada bir =))

mrba apache kullanıcıları size bir sorum olacak 2007 model 21bin km de bir apache var yarın görmeye gideceğim bende 2006 model 23bin km de honda activa var takas yapsam nasıl olur,, titreşim ciddi sorun olusturuyor mu ve kronik sorunları var mıdır bu km de ki apache nin,,, birde 2005 model 27binde honda innova var onu da çarsamba günü görmeye gideceğim ben vitesli bir motora geçeyim istiyorum, ama gerekirse de satıp değiştirebileyim istiyorum hangisi daha mantıklı olur

valla bırakın e-posta filan işini.ben bire bir görüşüyorum serviste distribitörle.olay şu kasa RTR 160 ama motor 150 cc.160 ve 180 likler emisyondan geçemiyormuş.yani ekzoz atık gazlarının düşük olması gerekli imiş bunlarınki yüksekmiş ve Türkiye izin vermiyormuş.Bu arada yeni kasa ların fiyatı Apache ile aynı yani 4380 + tescil masrafları.benden duydugunuzu söylemeyin kimseye eski kasa Apacheler elde patlayacak haberiniz olsun.ybr fiyatına veririz artık.gerçi ben 3500 veriyorum motoru darısı sizin başınıza

mrba apache kullanıcıları size bir sorum olacak 2007 model 21bin km de bir apache var yarın görmeye gideceğim bende 2006 model 23bin km de honda activa var takas yapsam nasıl olur,, titreşim ciddi sorun olusturuyor mu ve kronik sorunları var mıdır bu km de ki apache nin,,, birde 2005 model 27binde honda innova var onu da çarsamba günü görmeye gideceğim ben vitesli bir motora geçeyim istiyorum, ama gerekirse de satıp değiştirebileyim istiyorum hangisi daha mantıklı olur

Kardeş Apache Alıcaksan MAyısı Bekle Benden Tavsiye. Bilgiler Öyle Eski Apache'lerde Satısta sorun yasarsın Eger Mayısta Yeni Kasalar Gelirse Satamazsın. He Satmıcam Binicem diyosan. Asla Ve Asla Yarı Yolda Bırakmaz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:07 ----------

Bu arada Titreşim diye birşey Yok Kardeşim. Benimkinde Sadece redLineda Çok Zorlayınca Aynanın birisi Aşagı kayıyor. Titreşim Genelde Arkada Oturanı Etkiliyor. Tabi 2009 Da Böyle.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:09 ----------

Birde Rica Etsem Birisi Yedek Parça Listesini Paylaşabilirmi. Dururken Araba Çarptı Motor Biraz Dumanda :(

Sarp sende ne şansız adamsın yaa yinemi bişey oldu motora :cyclopsan
Kardeşim motorunun bir yerine nazar boncuğu yapıştır vallahi ya

Buldum listeyi Teçekkürler. Hacı Astık nazar boncuguda. Kadın geldi urdugumuz yerde Yandan vurdu bide %50 %50 verdiler. Sigortada Karşılamıyor şuanda. Dava Açtım bitince Görücez bakalım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar izmir ve civardaki yakın illerden tvs arıyorum satılık!! satan varsa mesajlarınızı bekliyorum elimde 250 lik super shadow var takas düşünürseniz bu seçeneğide göz önünde bulundurabilirsiniz
ilanın varmı sahibindende :silent:

valla bırakın e-posta filan işini.ben bire bir görüşüyorum serviste distribitörle.olay şu kasa RTR 160 ama motor 150 cc.160 ve 180 likler emisyondan geçemiyormuş.yani ekzoz atık gazlarının düşük olması gerekli imiş bunlarınki yüksekmiş ve Türkiye izin vermiyormuş.Bu arada yeni kasa ların fiyatı Apache ile aynı yani 4380 + tescil masrafları.benden duydugunuzu söylemeyin kimseye eski kasa Apacheler elde patlayacak haberiniz olsun.ybr fiyatına veririz artık.gerçi ben 3500 veriyorum motoru darısı sizin başınıza

bak motorun elinde patlamasın ben 1500 vereyım arkadaşim zaten yenı kasa için kampanya yapacaklarmış fıyatlar düşecekmiş haberın olsun :bounce:

bak motorun elinde patlamasın ben 1500 vereyım arkadaşim zaten yenı kasa için kampanya yapacaklarmış fıyatlar düşecekmiş haberın olsun :bounce:

vallahi fiyatlar uçuk burada sıfırını (2009) 3.500 a bırakıyo pazarlıkla iner daha şaşırıyorum 2008 modellere 3000 isteyenleri görünce. 1,500 a heralde aksesuarlarını vermezler apache satanlar (sözüm meclisten dışarı) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar